Sähkönjakeluverkon kuntotarkastuskoulutus

Loading Loading...

Ajankohta 25.4.2017 - 26.4.2017
Aika
Ilmoittautumisaika


Esittely

Huom. Samassa tilassa järjestetetään Puupylväiden kunnon ja lahoisuuden tarkastus 27.4., jonka voi yhdistää tämän kurssin yhteyteen yhteishintaan 895 euroa + alv.

Sähköturvallisuuslaki- ja asetus sekä kauppa- ja teollisuusministeriön (nykyään TEM) päätökset vaativat sähköverkkoyhtiöitä huolehtimaan sähkönjakeluverkon kunnosta ja kunnossapidosta, sekä tekemään sähköverkolleen kuntotarkastuksia riittävän usein.

Yhä useammat verkkoyhtiöt ostavat kuntotarkastukset ulkopuoliselta tarkastuksia tekevältä yritykseltä ja vaativat koulutettujen tarkastajien käyttöä.

Luotettavan ja yhdenmukaisen kuntotarkastuksen aikaansaamiseksi Energiateollisuus ry/Adato Energia Oy on yhteistyössä HeadPower Oy:n, suurimpien verkko- ja urakointiyhtiöiden sekä kouluttajien Eduel Oy:n ja AK Laatuverkot Oy:n kanssa kehittänyt sähkönjakeluverkkojen kuntotarkastuksiin asiantuntevan, yhtenäisen ja tilaajan toiveita huomioivan koulutuspaketin.

Koulutuksessa opastetaan sähkönjakeluverkon tarkastusten käytännön suorittamiseen, olennaisen kuntotiedon keräämiseen sekä korostetaan asenteen ja tarkastustoiminnan tärkeyttä sähkönjakeluverkon kunnonhallinnassa.

Jakeluverkkojen tarkastusten suorittaminen vaatii lisäksi hyvät perustiedot jakeluverkkojen rakenteista. Tarkastusta aloittelevien asentajien on tarpeen ennen itsenäiseen työhön ryhtymistä kerätä tarkastuskokemusta esim. kokeneemman tarkastajan mukana ja suorittamalla jakeluverkon eri osa-alueisiin liittyviä täydennyskoulutuksia. Myös tarkastusten tilaajien suorittama perehdytys on tärkeää, jotta saavutetaan tilaajan haluama laatutaso.

Kohderyhmä
Verkko- ja verkostourakointiyhtiöissä ja tarkastuspalveluita tuottavissa yhtiöissä sähkönjakeluverkon tarkastustoiminnasta vastaavat ja niitä käytännössä suorittavat sekä tarkastuspalveluita tilaavat.

Useat verkkoyhtiöt toivovat erityisesti myös verkostourakoitsijoiden ym. palveluntuottajien osallistuvan runsaslukuisesti tähän suosittuun ja asiantuntevaan koulutukseen, jotta tarkastuskäytännöt yhtenäistyvät tilaajien toiveita huomioon ottaen

Lisätiedot Jani Vitikka, p. 0400 500 206, jani.vitikka@energia.fi

Hinta

695,00 EUR + alv 24%
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen (7 vrk ennen tilaisuutta) tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli osallistuminen perutaan kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tai osallistuja jää saapumatta, veloitamme koko osallistumismaksun. Peruutustapauksissa voidaan hankkia tilalle toinen osallistuja. Tilaisuuden peruuntuessa osallistuja vastaa itse majoitusvarausten peruutuksista ja kustannuksista.

Koulutuspaikka

Cumulus Resort Eden (entinen nimi Kylpylähotelli Rantasipi Eden)
Paratiisinkatu 2
37120 Nokia

Majoitus

Cumulus Resort Eden (entinen Kylpylähotelli Rantasipi Eden), Paratiisikatu 2, 37120 Nokia,
p. 03 280 1111, www.rantasipi.fi.
Majoitus on varattu ajalle 24.-26.4.2017.

Majoitushinnat 107,00 EUR / vrk / standard huone yhdelle
129,00 EUR / vrk / standard huone kahdelle
Huonehinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan 18.4.2017 asti.
VARAUKSET:
Majoittujat varaavat huoneensa tunnuksella ADATO ENERGIA.
Majoitusvaraukset pyydämme tekemään Restel Varauskeskukseen
puhelin: 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,75 €/min) e-mail: my.reservation@restel.fi

Lisätiedot

Lisätiedot Jani Vitikka, Adato Energia Oy, p. 0400 500 206, jani.vitikka@energia.fi