Aurinkosähköjärjestelmän toteutus ja liittäminen jakeluverkkoon

Loading Loading...

Ajankohta 26.4.2017
Aika
Ilmoittautumisaika


Esittely

Tämä on UUSINTA koulutus. Edelliset vastaavat kurssit olivat suosittuja ja saivat hyvät palautteet osallistujilta. Varaa paikkasi ajoissa!

Kiinnostus aurinkosähköä kohtaan on ollut kasvussa jo jonkin aikaa. Viimeaikoina uusia järjestelmiä on asennettu kiihtyvää tahtia. Jo hyvinkin lähitulevaisuudessa aurinkosähköasennusten määrä voi kasvaa räjähdysmäisesti. Onko sinun yrityksesi valmis?

Pienen aurinkosähköjärjestelmän asennuksessa ja verkkoonliittämisessä on monia huomioitavia asioita. Energiateollisuus ry:n, Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton, Adato Energia Oy:n ja Sähköinfo Oy:n yhteinen koulutuspäivä kasaa yhteen keskeiset asiat, jotka jakeluverkonhaltijan ja sähköurakoitsijan tulee tietää aurinkosähköjärjestelmistä ja niiden liittämisestä sähköverkkoon.

Päivän aikana kuullaan yleiskatsaus aurinkosähköstä ja sen hyödyntämismahdollisuuksista Suomessa, saadaan tietoa järjestelmien kannattavuudesta ja takaisinmaksuajoista sekä niiden merkityksestä uudisrakentamisessa. Päivän aikana osallistujat saavat kokonaiskuvan siitä, mitä kaikkia asioita aurinkosähköjärjestelmän hankinnassa on otettava huomioon. Lisäksi tutustutaan verkkoon liittämisen teknisiin vaatimuksiin sekä verkonhaltijan että urakoitsijan näkökulmasta. Lopuksi tutustutaan aurinkosähkön kaupalliseen puoleen ja lupa- sekä verotuskäytäntöihin asiakkaan näkökulmasta sekä kuullaan kokemuksia erilaisista aurinkosähköasennuksista.

Koulutus keskittyy mikrokokoisiin (enintään 50 kVA) aurinkosähköjärjestelmiin, jotka liitetään yleiseen sähkönjakeluverkkoon.

Kohderyhmä
Tilaisuus on suunnattu sähköverkkoyhtiöiden henkilöstölle, jotka työskentelevät pientuotantoon liittyvien asioiden parissa, teknisessä asiakaspalvelussa tai muuten vastaavat verkkoon liittämiseen liittyvistä asioista sekä sähköurakoitsijoille, jotka toteuttavat tai ovat kiinnostuneita toteuttamaan aurinkosähköasennuksia ja näin kasvattamaan liiketoimintaansa sekä kaikille muille, jotka ovat kiinnostuneita aurinkosähköjärjestelmän toteutuksesta.
Hinta

360,00 EUR + alv 24%

Peruutusehdot

Peruutusehdot
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen (7 vrk ennen tilaisuutta) tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli osallistuminen perutaan kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tai osallistuja jää saapumatta, veloitamme koko osallistumismaksun. Peruutustapauksissa voidaan hankkia tilalle toinen osallistuja. Tilaisuuden peruuntuessa osallistuja vastaa itse majoitusvarausten peruutuksista ja kustannuksista.

Koulutuspaikka

Hämeenkylän kartano
Juustenintie 1
01630 Vantaa

Lisätiedot

Asiantuntija Edvard Lukka, Adato Energia Oy, p. 044 2590320, edvard.lukka@energia.fi