Tietoa meistä

Adato Energia Oy on suomalaisten energiayritysten palveluyhtiö. Edistämme asiakasyritystemme toiminnan tehokkuutta ja uudistumista järjestämällä ajankohtaista koulutusta ja tapahtumia. Lisäksi tuotamme asiakkaidemme toimintaa tukevia tietopalveluita. Imagomme alan luotettavana toimijana on vahva.

Asiakkaat ovat voimavaramme ja kumppanimme. Viemme energia-alan koulutusten ja sähköisten palveluiden kehittämistä eteenpäin yhdessä asiakkaidemme kanssa. Asiakkaitamme ovat energiayhtiöt, sähkönmyyjät, sähkönjakelijat, verkonrakennusyhtiöt, kaukolämpöyhtiöt, energia-alan järjestöt ja viranomaiset.

Haluamme toimia energia-alan edelläkävijäyrityksenä, joka on asiakkaan tarpeet tunteva, joustava, uudistuva palvelujen tuottaja ja kehittäjä. Tavoitteenamme on nostaa korkealla tasolla olevaa asiakastyytyväisyyttä entisestään. Panostamme erityisesti asiakasyhteistyöhön, modulaaristen ja räätälöitävien koulutusten tuottamiseen sekä sähköisten palveluiden kehittämiseen.

Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä omistajamme Energiateollisuus ry:n kanssa. Lisäksi meillä on hyvät yhteydet kaikkiin energiatoimialan sidosryhmiin.

Adato on perustettu vuonna 1989. Toimistossamme Helsingin Fredrikinkadulla työskentelee 16 adatolaista.

 

 

Missiomme 

Adato edistää suomalaisten energiayritysten toiminnan tehokkuutta ja uudistumista järjestämällä ajankohtaista koulutusta ja tapahtumia sekä tuottamalla asiakasyritysten toimintaa tukevia tietopalveluita

 

Visiomme 

Olemme Suomen halutuin energia-alan kouluttaja. Monipuoliset tietopalvelumme ovat kattavasti energiayritysten käytössä. Adato tunnetaan edelläkävijäyrityksenä, joka on asiakkaan tarpeet tunteva, joustava ja uudistuva palvelujen tuottaja ja kehittäjä. Panostamme erityisesti sähköisiin palveluihin ja niiden osuus liiketoiminnassamme kasvaa merkittävästi vuoteen 2018 mennessä.

   Adato Energia Oy

Postiosoite:

Käyntiosoite:

Sähköpostiosoite:

PL 100, 00101 Helsinki
Fredrikinkatu 51-53 B 5. krs, 00100 Helsinki
p. 09 5305 2700, f. 09 5305 2800
etunimi.sukunimi@energia.fi