Kehity ammattilaisena

Energiasektorin muutos on jatkuvaa. Adaton koulutuspalvelut on vastaus muutoksen tuomaan tiedontarpeeseen.

Koulutustilaisuuksien kautta tarjoutuu mahdollisuus osaamisen kehittämiseen, ajankohtaisten aiheiden ymmärtämiseen sekä verkostoitumiseen muiden alan ammattilaisten kanssa. Yrityskohtaiset koulutusohjelmat kehittävät ja tehostavat energia-alalla toimivien organisaatioiden toimintaa.

Ajankohtaisuus ja toimialaosaaminen ovat Adaton koulutuksen vahvuuksia. Osaamisemme kattaa energiatoimialan kaikki alueet: sähkökaupan, sähköverkkotoiminnan, sähköverkon rakentamisen, energian tuotannon sekä kaukolämmön. Tilaisuudet on suunnattu kaikille energia-alan toimijoille.

Koulutustoimintamme ohjaavia periaatteita ovat asiakasläheisyys, laadukas ja kattava palvelu, asiantuntijuus ja ajankohtaisuus. Korkeaa asiakastyytyväisyyttä ylläpidetään jatkuvalla kehitystyöllä; laajentamalla kurssitarjontaa, hyödyntämällä uusia opetusmenetelmiä ja verkko-opetusta sekä luottamalla vain parhaisiin yhteistyökumppaneihin.

Adato on energia-alan koulutuksen markkinajohtaja. Vuonna 2015 järjestimme n. 150 tilaisuutta, joihin osallistui lähes 6 000 alan ammattilaista.

Katso tarkemmat tiedot koulutustarjonnastamme Koulutuskalenterista.

   

Tyytyväisiä osallistujia

 

Viime vuosina Adato on laajentanut koulutustarjontaansa kaukolämpöön liittyviin aiheisiin. Kaukolämpökoulutusta kehitetään ja tilaisuuksien määrää kasvatetaan vuosittain. Järjestettyjen tilaisuuksien laadukkuus ja monipuolisuus näkyy myös tilaisuuksista saaduissa palautteissa.

Palautteita Kaukolämpöyritysten johdon ajankohtaispäivästä:

  • ”Pitkästä aikaa tilaisuus, jonka anti todella hyödyllinen osallistujille. Ns. täyte-esityksiä ei ollut ollenkaan. Paljon asiaa ja hyvät järjestelyt. Ehdottomasti jatkamisen arvoinen tapaaminen. Järjestäjät ovat ansainneet kiitoksen!”
  • "Todella tarpeellinen tapahtuma pienille lämpölaitoksille. Oli helppo saada keskustelua aikaiseksi, kun suhteellisen samankokoisia yhtiöitä koolla. Hyvä tilaisuus miettiä eri ratkaisuja ja jakaa kokemuksia.”

Kommentteja Kaukolämpöverkon kunnossapito-tilaisuudesta:

  • ”Todella hyvät aihealueet ja luennot. ”
  • "Vahvuus oli moninaisuus. Sekä se että asioita esiteltiin asentajiakin ajatellen. ”
  • ”Tiivis kokonaisuus, joka oli koottu sopivan mittaisista luennoista.”
   
   Adato Energia Oy

Postiosoite:

Käyntiosoite:

Sähköpostiosoite:

PL 100, 00101 Helsinki
Fredrikinkatu 51-53 B 5. krs, 00100 Helsinki
p. 09 5305 2700, f. 09 5305 2800
etunimi.sukunimi@energia.fi