Sähkötohtori-ohjelman esittely

SähköTohtori – energianeuvoja netissä

Sähkökuluttajat toivovat energiayhtiöiltä sähköisiä palveluita, jotka ovat käytettävissä silloin, kun itselle parhaiten sopii. Energiatehokkuus ja omien valintojen vaikutukset sähkönkäyttöön kiinnostavat.

Adato haluaa tarjota yhä parempia, uuden teknologian ratkaisuja, tehokkaaseen asiakasviestintään. Energiatehokkuuden asiantuntijana tarjoamme yhtiöille samalla myös keinoja energiatehokkuusdirektiivin tuomien velvoitteiden täytäntöönpanoon.

SähköTohtori -ohjelman avulla kotitaloudet voivat itse tutustua oman sähkönkulutuksen muodostumiseen.

Täysin uudistettu SähköTohtori laskee asiakkaalle vertailukulutuksen seitsemän kysymyksen pohjalta. Asiakas voi nähdä, vastaako hänen laitekantansa ja käyttötapansa tavanomaista ja muuttaa laskennan tietoja kuvamaan paremmin omaa tilannettaan.  Tarkastelu onnistuu joko oman kulutuksen kanssa tai ilman omaa kulutusta. Ratkaisu keventää asiakkaalle aiheutuvaa vaivaa, mutta mahdollistaa kulutuksen syvemmän analyysin. Palvelu laskee myös sähkönkäytön kustannukset ja antaa säästövinkkejä. Lämmityksen osalta Sähkötohtorin laskentaa on uudistettu merkittävästi ja laskennan ominaiskulutukset on päivitetty.

Sovelluksen taustatiedot pohjautuvat mm. laajaan Sähkökäyttö 2011 – tutkimukseen. Ohjelmaa tullaan kehittämään ja päivittämään jatkuvasti.

 

   Adato Energia Oy

Postiosoite:

Käyntiosoite:

Sähköpostiosoite:

PL 100, 00101 Helsinki
Fredrikinkatu 51-53 B 5. krs, 00100 Helsinki
p. 09 5305 2700, f. 09 5305 2800
etunimi.sukunimi@energia.fi