Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara

Adato järjestää yrityksille yksilöllisesti räätälöityjä koulutusohjelmia. Koulutukset on tarkoitettu tehostamaan yrityksen toimintaa sekä kehittämään henkilökunnan osaamista. Tilaisuudet on mahdollista toteuttaa joko alueellisesti, yhtiöryppäille tai jopa yksittäiselle yhtiölle.

Yrityskohtainen koulutus on tehokas tapa kouluttaa kerralla useampia yrityksen työntekijöitä. Kouluttaja tai kouluttajat tulevat paikan päälle, jolloin säästetään matkusteluun kuluva aika ja kustannukset. Tämän lisäksi koulutuksen sisältö saadaan suunniteltua juuri tilaajayrityksen tarpeita silmällä pitäen ja sen erityiskysymyksiin pureutuen.

Adaton omien asiantuntijoiden lisäksi koulutuksissa käytetään aihepiiristä riippuen alan parhaita asiantuntijoita. Adaton laajasta kouluttajaverkostosta löytyy asiantuntijoita moneen tarpeeseen. Kysy lisää yrityskohtaisen kouluttautumisen mahdollisuuksista yhteyshenkilöltämme.

Tarvetta uudentyyppiselle koulutukselle?


Mikäli nykyisestä yrityskohtaisen koulutuksen tarjonnastamme ei löydy tarpeitanne vastaavaa koulutusta, kannattaa olla yhteyksissä koulutuspuolen vastuuhenkilöihin. Suunnittelemme ja toteutamme mielellämme uudentyyppisiäkin koulutuskokonaisuuksia. Uusien koulutusaiheiden lisäksi kannattaa tiedustella myös mahdollisuutta esimerkiksi etäkoulutusten järjestämiseen.

   Adato Energia Oy

Postiosoite:

Käyntiosoite:

Sähköpostiosoite:

PL 100, 00101 Helsinki
Fredrikinkatu 51-53 B 5. krs, 00100 Helsinki
p. 09 5305 2700, f. 09 5305 2800
etunimi.sukunimi@energia.fi