Asiakaslehti tarpeen mukaan

Onnistunut asiakaslehti on iloinen yllätys lukijalle. Sen lisäksi, että se näyttää hyvältä ja vakuuttaa sisällöllään, se tuntuu konkreettiselta ja henkilökohtaiselta.

Yhteistyössä Adaton kanssa energiayhtiö voi tarjota asiakkailleen lehden, jota todella luetaan. Adaton pitkät perinteet asiakaslehtien tuottajana, syvällinen energiatoimialan tuntemus sekä nykyaikainen asiakaslehtikonsepti auttavat nostamaan yrityksen asiakasviestinnän uudelle tasolle.

Adato tuottaa yrityksellesi laadukkaan painetun asiakaslehden, jonka toteuttamisessa voidaan käyttää useita erilaisia tapoja. Lehti voi olla kevyt ja edullinen asiakastiedote tai tuhti ja monipuolinen asiakaslehti. Myös kaikki ratkaisut näiden kahden väliltä onnistuvat. Päätavoitteenamme on tehdä koko asiakaslehtiprosessi mahdollisimman helpoksi asiakkaalle. Huolehdimme lehden sisällön lisäksi taitosta, kuvankäsittelystä, painatuksesta ja jakelusta. Lehden sisältöä voidaan haluttaessa täydentää paikallisilla uutisilla.

Lehden visuaaliset elementit johdattavat artikkeleissa käsiteltyihin teemoihin. Monipuolinen sisältö tarjoaa jokaiseen lehteen pari pidempää sekä erilaisia lyhyempiä juttuja: kodinkone-esittelyjä ja vertailuja, sähköturvallisuutta ja energiansäästöä sekä kevennykseksi ristikoita ja visoja. Kaikella on oma selkeä paikkansa.

 

   Adato Energia Oy

Postiosoite:

Käyntiosoite:

Sähköpostiosoite:

PL 100, 00101 Helsinki
Fredrikinkatu 51-53 B 5. krs, 00100 Helsinki
p. 09 5305 2700, f. 09 5305 2800
etunimi.sukunimi@energia.fi