15

Joko Kaukolämmön ABC löytyy yrityksesi nettisivuilta?

Suosittu Kaukolämmön ABC:n sähköinen opas tarjoaa kaukolämpöyrityksen asiakkaille tiiviin tietopaketin kaukolämmön käytöstä. Sähköinen opas on saatavana suomen- ja ruotsinkielisenä. Voit tilata Kaukolämmön ABC:n sähköisen oppaan Adaton kauppapaikasta –suomenkielinen opas ja ruotsinkielinen opas. Sähköinen opas on hinnoiteltu kaukolämpöyrityksen vuotuisen lämmönmyynnin mukaan.

Kaukolämmön ABC:n sähköinen opas on toteutettu toiminnallisuuksia sisältävänä julkaisuna. Pop-up -ikkunat ja linkitykset mm. Energiateollisuus ry:n tuottamiin lämmönjakohuoneen tarkistustoimenpiteet -videoihin lisäävät oppaan käytettävyyttä ja havainnollisuutta. Käyttäjä pääsee toiminnallisuuksien avulla tarkentamaan itseään kiinnostavia kohtia. Oppaan viimeinen sivu voidaan toteuttaa yrityskohtaisesti räätälöitynä. Suomenkielistä opasta pääset selaamaan täältä ja ruotsinkielistä opasta täältä.

Sähköinen opas löytyy jo yli 30 kaukolämpöyrityksen nettisivuilta. Asiakkaat voivat hyödyntää opasta joustavasti, sillä se toimii niin selaimella kuin mobiilistikin.

Lisätietoja: Juha Rakkolainen, juha.rakkolainen@energia.fi, 040 541 6960

Posted in: | Tags: | Comments (0) | View Count: (254)
Comment function is not open
   Adato Energia Oy

Postiosoite:

Käyntiosoite:

Sähköpostiosoite:

PL 100, 00101 Helsinki
Fredrikinkatu 51-53 B 5. krs, 00100 Helsinki
p. 09 5305 2700, f. 09 5305 2800
etunimi.sukunimi@energia.fi