Kaukolämpö tutuksi -verkkovalmennus

Kaukolämpö tutuksi –verkkovalmennuksen tarkoitus on tukea kaukolämpöyrityksen omaa perehdyttämistä ja antaa perustiedot kaukolämmöstä.

Kaukolämpö tutuksi on tarkoitettu kaukolämpöyritykseen töihin tuleville uusille ihmisille, jotka eivät välttämättä tiedä mitään kaukolämmöstä. Valmennus on hyödyllinen varsinaisen kaukolämpöyksikön lisäksi esim. hallintotehtävissä ja asiakaspalvelussa työskenteleville sekä kaukolämpöyritysten hallitusten jäsenille. Aineistossa on helppokäyttöinen käyttöliittymä ja se sisältää mm. tekstiä, animaatioita, videoita ja haastatteluita.

Verkkovalmennus on kaikkien Kaukolämpöekstran asiakkaiden käytössä. Mikäli yrityksessä ei ole Kaukolämpöekstraa, on valmennus mahdollista tilata myös erikseen. 

Lisätiedot ja tilaukset: Juha Rakkolainen, 040 541 6960, juha.rakkolainen@energia.fi

Kuopion Energiassa vuonna 2013 kesätöissä olleen Juuso Huhturin mukaan: ”Kaukolämpö tutuksi paketista oli paljon hyötyä ja aikaa materiaaliin tutustumiseen meni vain noin tunnin verran. Paketissa on uudelle työntekijälle kattavasti asiatietoa ja se kertoo hyvin myös kadunmiehelle lämmitysvalinnoista. Paketin avulla tuodaan sopivasti esille kaukolämmön etuja.”

Voit tutustua verkkovalmennukseen alla olevan lyhyen videon avulla.

   Adato Energia Oy

Postiosoite:

Käyntiosoite:

Sähköpostiosoite:

PL 100, 00101 Helsinki
Fredrikinkatu 51-53 B 5. krs, 00100 Helsinki
p. 09 5305 2700, f. 09 5305 2800
etunimi.sukunimi@energia.fi