Kaukolämpöverkon työturvallisuus -verkkovalmennus

Voit tehostaa työntekijöidesi turvallisuusosaamista Kaukolämpöverkon työturvallisuus –verkkovalmennuksen avulla. Tehokas ja innostava verkkovalmennus havainnollistaa työturvallisuutta käytännönläheisesti valokuvien ja videoiden avulla. Visuaaliset elementit tekevät oppimisen houkuttelevaksi. Verkkovalmennuksessa kuvataan vaaratilanteita ja niissä reagoimista kaukolämpöalan työsuojeluopasta KK6A monipuolisemmin ja kattavammin.

Kaukolämpöverkon työturvallisuus –verkkovalmennus on suunnattu kaikille kaukolämpöverkoilla työskenteleville henkilöille. Erityisen hyvin valmennus soveltuu kaukolämpöasentajille. Myös esimiesten, suunnittelijoiden ja muiden satunnaisesti kaukolämpötyömaalla työskentelevien kannattaa tutustua verkkovalmennukseen. Kaukolämpöyrityksen oman henkilökunnan lisäksi verkkovalmennuksesta on hyötyä myös ulkopuolisille urakoitsijoille. 

Kaukolämpöverkon työturvallisuus –verkkovalmennuksen läpikäymiseen kuluu aikaa noin puoli tuntia. Koulutuksen voi käydä läpi omaan tahtiin tai isommassa ryhmässä. Tarpeen mukaan voi palata takaisin kertaamaan jonkun kohdan. 

Verkkovalmennuksessa seurataan Kalle Kaukolämmön työtehtäviä, jotka liittyvät kaukolämpöverkon huoltoon ja kunnossapitoon. Töissä Kalle kohtaa erilaisia työturvallisuusriskejä, joilta suojautumiseen Kallelle annetaan käytännön ohjeita.

Verkkovalmennus sisältyy Kaukolämpöekstraan. Yritykset, jotka eivät ole Kaukolämpöekstran asiakkaita, voivat tilata verkkovalmennuksen myös erikseen. 

Lisätiedot ja tilaukset: Juha Rakkolainen, 040 541 6960, juha.rakkolainen@energia.fi

​Voit tutustua verkkovalmennukseen alla olevan lyhyen videon avulla.

,
   Adato Energia Oy

Postiosoite:

Käyntiosoite:

Sähköpostiosoite:

PL 100, 00101 Helsinki
Fredrikinkatu 51-53 B 5. krs, 00100 Helsinki
p. 09 5305 2700, f. 09 5305 2800
etunimi.sukunimi@energia.fi