arrow_backward Uutisarkisto

Vastataan asiakkaiden odotuksiin!

Maailmanpoliittinen tilanne on vyörynyt energia-alan rakenteisiin, kuten aikoinaan Tapani-, Rauli-, Valtteri- sekä Seija- ja Lyyli-myrskyt. Tuimia tuiverruksia jokainen, joiden tuhoja korjatessa ei ole aina ollut aikaa, tai edes mahdollisuuksia, sammuttaa asiakkaiden tiedonjanoa parhaalla mahdollisella tavalla.

Nyt ei ole sähkön- tai lämmönjakelu katkennut. Asiakkaat kaipaavat kuitenkin jatkuvaa ja luotettavaa informaatiota. Ei ole aika painaa päätä pensaaseen, vaan avata viestinnän sanainen arkku. Näin viemme itse keskustelua eteenpäin, emmekä jää ampumaan alas alaamme kohdistuvia kuvitelmia ja luuloja. Toimimme suunnitellen ja kehittäen.

Yhdessä tehden ja suunnitellen kokonaisuuden hallitseminen ei ole edes vaikeaa. Viestintäryhmät on perustettu verkkopalvelu- ja kaukolämpöyhtiöille tuottamaan helpotusta päivittäisiin viestintähaasteisiin, täydentämään omaa tekemistä ja tuottamaan siihen lisämateriaalia tai jopa valmiin viestintäpaketin.

Kumpikin ryhmä kokoontuu nelisen kertaa vuodessa, joten toiminta ei kuormita päivittäisten kiireiden keskellä painivia viestintävastaavia. On myös arvokasta kuulla, miten asioista ajatellaan muissa yhtiöissä ja mitkä aiheet nähdään tärkeiksi. Mitään ei ole vakioitu, vaan voimme yhdessä miettiä tapoja ja parhaita materiaaleja asiamme eteenpäin viemiseksi.

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan suunnittelemaan ja hankkimaan materiaalia oman yhtiön käyttöön. Seuraavat Teams-tapaamiset ovat jo nyt elokuussa, nopeasti toimien ehdit jo niihin mukaan. Tartu puhelimeen tai naputtele sähköposti joko allekirjoittaneelle tai Maija Immoselle. Suunnitellaan yhdessä, millaista materiaalia tarvitsemme!

 

Energiaviestinnällisin terveisin
Ari J. Vesa

Adato Energia Oy

Ryhmien seuraavat kokoontumisajankohdat:

Verkkopalveluiden viestintäryhmä kokoontuu 23.8. klo 10.00 Teams

Kaukolämmön viestintäryhmä kokoontuu 18.8 klo 10.00 Teams

 

Lisätietoa:

Ari J. Vesa, tuottaja, päätoimittaja p. 0500 801 105 ari.vesa@energia.fi
Maija Immonen, myynti- ja markkinointipäällikkö p. 040 750 7270 maija.immonen@energia.fi