Uutiset

rss_feed Ajankohtaista

UUTINEN - 8.4.2020

Boostia poikkeustilanteen etätöihin ja omaan jaksamiseen

Tarjoamme mullistuneen arjen keskelle hyvinvointiasi ja jaksamistasi tukevan verkkovalmennuskokonaisuuden. Academy of Brainin valmennuksista saat tukea työelämän psykologisten taitojen ja digitaalisten vuorovaikutuksen kehittämiseen.

UUTINEN - 1.4.2020

Asiakastutkimuksia nyt myös palveluntuotantoyhtiöille

Energia-alalla toimivilla palveluntuotantoyhtiöilläkin on nyt mahdollisuus osallistua vertailevaan asiakastutkimukseen. Tutkimuksen voi tilata tilata verkonrakennusta, kunnossapitoa tai muita palveluita koskien.

UUTINEN - 18.3.2020

Nyt on hyvä hetki panostaa osaamisen kehittämiseen

Monien kalentereihin on nyt vapautunut lisää tilaa. Nyt on siis hyvä hetki osallistua koulutuksiin ja tehdä niitä verkkovalmennuksia, jotka ovat arjen paineessa jääneet rästiin.

rss_feed Energiauutiset

  • @AdatoOy
9.huhtikuu
Normaalisti näemme vähän väliä koulutuksissa, tilaisuuksissa ja asiakaskäynneillä. Pääsiäistoiveemme on, että kohtaisimme taas mahdollisimman pian, ihan kasvotusten. Sitä ennen tyydymme toivottamaan näin etänä:
Ihanaa pääsiäistä ja aurinkoa kevääseesi! https://t.co/HpumK3ViB0
6.huhtikuu
Ykkösenä asiakas -tilaisuus tuulettaa päätä ja siitä on hyvä ammentaa uusia ajatuksia asiakastyöhön. Tutkittua tietoa, tuoreita caseja ja asiantuntijaesityksiä on luvassa aikaisempien vuosien tapaan, nyt niitä vain kuunnellaan etäyhteyden välityksellä!
https://t.co/NP6QZcYgcO https://t.co/NQZT1DY5GQ
2.huhtikuu
Kohta pärähtää jälleen käyntiin ajankohtainen webinaarilähetys koronan vaikutuksista energia-alaan. Äänessä mm. elinkeintoministeri Lintilä. Viime viikolla kuulolla oli liki 300 kiinnostunutta, nyt listoilla yli 250 nimeä. Asiantuntevalle infolle näyttää siis olevan tilausta.
20.maaliskuu
Tällä hetkellä vain 24 % @Energiateol jäsenyhtiöissä työskentelevistä on naisia.

Nyt energia-ala haluaa naiset mukaan pelastamaan planeettaa! Equal by 30 -kampanja kerää energia-alan yrityksiä ja julkisen sektorin tahoja mukaan tasa-arvotyöhön!
https://t.co/gpjybqFxCL https://t.co/aibzDmQiHH
18.maaliskuu
Kalentereihin on nyt vapautunut lisää tilaa. Positiivisesti ajateltuna tämä tarjoaa mahdollisuuden omien kyvykkyyksien kehittämiseen. Mahdollisuuksiahan riittää. Tarjoamme striimauksia, webinaareja ja verkko-oppimismateriaaleja, joista on iloa sinullekin. https://t.co/UgwtpMpfzk https://t.co/4QyQNwmeCk
16.maaliskuu
Otamme koronaviruksen leviämisen estämisen vakavasti ja tähän liittyen olemme tehneet muutoksia toimintaamme. Linkin takaa saat lisäinfoa asiasta. Koulutuskaleterista löydät kutakin tilaisuutta koskevat ajankohtaiset tiedot. #Adatokouluttaa #korona https://t.co/tQbBdV1prw https://t.co/3SOjdV1if9