Uutiset

rss_feed Ajankohtaista

UUTINEN - 21.12.2021

Tiimimme vahvistui joulukuussa kun myynti- & markkinointipäällikkönä aloitti Maija Immonen

Hän ottaa hoitaakseen myynnin ja markkinoinnin laajat toimenkuvat Minna Laitisen siirryttyä uusiin tehtäviin jo aiemmin.

UUTINEN - 20.12.2021

Energiayhtiöiden asiakastyytyväisyys on pysynyt korkealla läpi koronan ja eurooppalaisen energiakriisin

Tutkimuksessa mitattiin energiayhtiöiden asiakkaiden tyytyväisyyttä sähkönmyyntiä, kaukolämpöä, energian kokonaistoimitusta ja verkkopalvelua kohtaan. Tutkimuksen toteutti Innolink Oy yhteistyössä Adato Energian kanssa.

UUTINEN - 17.12.2021

Energia PM Professional -valmennusohjelma energia-alan projektipäälliköille

Projektipäälliköille, joilla on jo perustiedot ja kokemusta projektien johtamisesta, ja jotka ovat motivoituneita kehittämään itseään. Osallistujat oppivat konkreettisia tietoja ja taitoja energia-alan investointiprojektin menestyksekkääseen johtamiseen.

rss_feed Energiauutiset

  • @AdatoOy
Korkeatasoinen ohjelma ja osallistuminen ketterästi mistä tahansa lokaatiosta? Nämä positiiviset asiat yhdistyvät tänä vuonna Kaukolämmön strategiaseminaarissa.
Tervetuloa mukaan!
#kaukolämpö #strategiaseminaari
https://t.co/ugCOVKH9DI https://t.co/VXgmmu42jz
Mikäli sähkötyöturvallisuuskortti uupuu tai kaipaa uusimista, tervetuloa SÄTKY-koulutukseen. Kortin voi suorittaa näppärästi etänä, järjestämme useamman toteutuksen kevään aikana
#SÄTKY #SFS6002 #Adatokouluttaa #sähkötyöturvallisuus #työturvallisuus
https://t.co/jwHVLN5tuj
Energia-alan projektipäälliköiden projektivalmennus
Energia PM Professional keväällä 2022
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.
https://t.co/CfqXC7LIMK
#Adatokouluttaa https://t.co/7b8ns13f8R
Innostutko innovaatioista, mutta timanttisen✨ liiketoiminnan kehittäminen takkuaa? Tule webinaariin 🎧14.12. ja kuule tärkeimmät ratkaistavat kysymykset innovaatioiden kaupallistamisessa. Käy kurkkaamassa Black Friday -tarjouksemme ➡ https://t.co/usMbcxU0Il 🎙 #AdatoKouluttaa https://t.co/6rhLoIVB2A