Uutiset

rss_feed Ajankohtaista

UUTINEN - 8.2.2023

Tervetuloa Energiayhtiöiden asiakastutkimukseen

Energiateollisuus ry toteuttaa vuoden 2023 aikana energiayhtiöiden asiakastutkimuksen yhdessä tiedolla johtamisen konsulttiyhtiö Innolinkin ja Adato Energia Oy:n kanssa. 

Tutkimuksessa  painotetaan asiakaskokemusta sekä asiakkaiden suhdetta omaan energiayhtiöön. Tutkimuksella kartoitetaan asiakkaiden tyytyväisyyttä oman energiayhtiön sähkön myynnin, kaukolämmön, maakaasun, kokonaistoimituksen ja verkkopalvelun asiakaspalveluun sekä kysytään suosittelutodennäköisyyttä (NPS) ja arviota oman energiayhtiön maineesta ja vastuullisuudesta. 

UUTINEN - 5.1.2023

Tervetuloa tutustumaan Sähköverkkoextraan 18.1.2023 klo 14.00

Sähköverkkoextrasta löydät selkeässä ja helposti haettavassa muodossa ajankohtaista sähköverkkotietoa, kuten alaa koskevat verkostosuositukset, urakointiasiakirjat ja muut suositukset sekä paljon muuta tietoa yhteen paikkaan koottuna helpottamaan sähköverkon rakentamista ja ylläpitoa. Sähköverkkoextrasta löydät ajankohtaista tietoa myös asiakasrajapinnassa toimimiseen sekä valvontamenetelmiin liittyen.  

UUTINEN - 4.1.2023

Uuden vuoden lupauksia

Vuodenvaihde on perinteisesti lupausten aikaa. Entäpä jos tänä vuonna nuo lupaukset 

tarkoittavatkin enemmän yhteisiä hetkiä kollegoiden kanssa, enemmän ajankohtaisen tiedon äärelle hakeutumista?

Tai vaihtoehtoisesti, samaan hyvään malliin jatkamista, arjen piristämistä seminaareissa? 

rss_feed Energiauutiset

  • @AdatoOy
”Pää kylmänä, sydän lämpöisenä” Elenian viestintäjohtaja @HeiniKuuselaOpa päätti mukaansatempaavan puheenvuoronsa Peilin paikka-viestintäseminaarissa. #energia #peilinpaikka #adatokouluttaa https://t.co/KWpog4gum3 AdatoOy photo
Sähköasemapäivät 3.5-4.5.2023 Helsingin Katajanokalla kokoaa sähköverkkohenkilöstön ajankohtaisten asioiden äärelle.
Tutustu ohjelmaan ja varmista paikkasi alkukesän huipputapahtumaan. Lisätietoa: https://t.co/45fWsUfppV #energia #sähköverkko #sähköasemapäivät https://t.co/7M0O0XFaJk
AdatoOy photo
Peilin paikka on energia-alan oma viestintäseminaari 23.3.-24.3.2023 Helsingissä. Tänäkin vuonna seminaarissa on puhutteleva ja monipuolinen ohjelma. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu 15.3.2023 mennessä.
https://t.co/lsIUulCPDQ
#energia #viestintä https://t.co/9EakLXtKNk
AdatoOy photo
Varmista paikkasi vuoden odotetuimpaan lämpöalan tapahtumaan Kaukolämpöpäivät - ilmoittaudu nyt ja hyödynnä EARLY BIRD-hinta!
🔥Kaukolämmön kansallisen strategian päivitystyö on käynnistynyt. Tulokset julkaistaan Kaukolämpöpäivillä.
🔥Ilmoittaudu: https://t.co/SzCAqvSeka https://t.co/8xKzHWrSfx