rss_feed Ajankohtaista

UUTINEN -
Tiimimme vahvistui joulukuussa kun myynti- & markkinointipäällikkönä aloitti Maija Immonen

Hän ottaa hoitaakseen myynnin ja markkinoinnin laajat toimenkuvat Minna Laitisen siirryttyä uusiin tehtäviin jo aiemmin.

UUTINEN -
Energiayhtiöiden asiakastyytyväisyys on pysynyt korkealla läpi koronan ja eurooppalaisen energiakriisin

Tutkimuksessa mitattiin energiayhtiöiden asiakkaiden tyytyväisyyttä sähkönmyyntiä, kaukolämpöä, energian kokonaistoimitusta ja verkkopalvelua kohtaan. Tutkimuksen toteutti Innolink Oy yhteistyössä Adato Energian kanssa.

UUTINEN -
Energia PM Professional -valmennusohjelma energia-alan projektipäälliköille

Projektipäälliköille, joilla on jo perustiedot ja kokemusta projektien johtamisesta, ja jotka ovat motivoituneita kehittämään itseään. Osallistujat oppivat konkreettisia tietoja ja taitoja energia-alan investointiprojektin menestyksekkääseen johtamiseen.

UUTINEN -
Energia-alan perusteet -verkkovalmennuksesta hyvä startti alalle!

Oletko juuri asettautumassa lähtötelineisiin ja aloittelemassa uraa energia-alalla? Uunituore Energia-alan perusteet -verkkovalmennus tarjoaa erinomaiset lähtöasetelmat.

UUTINEN -
Riina Heinimäki: “Sähkömarkkinoiden muutoksissa riittää sulateltavaa”

Sähkömarkkinoihin liittyen on parhaillaan valmistelussa poikkeuksellisen paljon muutoksia. Energiateollisuuden Riina Heinimäki haluaa kiinnittää huomiota erityisesti seuraaviin teemoihin.

UUTINEN -
Leskelä korostaa Kaukolämpöpäivien merkitystä alaa yhdistävänä voimana

Kaukolämmön tuotanto muuttuu ja kilpailu kiristyy - elämme historiallisia aikoja. Muutostilanteessa tarvitaan kumppanuuksia sekä hyvien käytäntöjen ja kokemusten jakamista. Kaukolämpöpäivät tarjoaa kauan odotettuja kohtaamisia.

UUTINEN -
Nyt etsitään Vuoden Verkostotekoa – voittaja julkistetaan Verkosto 2021 -messuilla

Energia- ja tietoverkkoalan ammattilaisille suunnatut Verkosto-messut järjestetään 6.–7.10.2021 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Messujen teemana on älykäs ja vastuullinen verkosto.

UUTINEN -
Energia-alan perusteet -verkkokurssi opettaa puhumaan energiaa

Energia-alan perusteet -verkkokurssilla tutustut energiaan, sen tuotantomuotoihin, jakeluun, markkinoihin ja asiakkuuksiin. Verkkokurssi tulee myyntiin kesäkuussa.

UUTINEN -
Energiauutisten Top 3 -jutut: Loikka vetytalouteen, valvontamallin remontti ja kummitteleva kivihiililämmitys

Energiauutisten lukijadata paljastaa energia-alan kiinnostavimmat ilmiöt. Joka toinen viikko lähetettävä uutiskirje muistuttaa sinua uusista jutuista.

UUTINEN -
Perustamme HR-asiantuntijaryhmän pohtimaan osaamisen kehittämistä. Tule mukaan vaikuttamaan!

HR-asiantuntijaryhmän tavoitteena on käydä keskusteluja alan koulutustarpeista, tulevaisuuden trendeistä, koulutusmenetelmistä ja mahdollisesta kehittämisyhteistyöstä.

UUTINEN -
Toivotamme Pekka Rintalan tervetulleeksi koulutustiimiimme!

Meillä on ilo esitellä uusi työntekijämme Pekka Rintala, joka aloittaa asiantuntijanamme 26.4. Pekka vastaa sähköverkkoihin ja -markkinoihin liittyvästä koulutustarjonnasta sekä sähköverkkopuolen tietohallintapalveluiden kehitystehtävistä.

UUTINEN -
Verkkopalveluiden mainetalkoista tukea suunnitelmalliseen ja ennakoivaan viestintään

Verkkopalvelun maine on kärsinyt mediakohuista ja sosiaalisen median keskusteluista, joissa tärkeimmät faktat on sivuutettu. Ennakoivalla ja suunnitelmallisella viestinnällä voimme lopettaa rikkinäisen puhelimen leikkimisen.

UUTINEN -
Kaukolämpöpäivällä kohtaat oikeat asiantuntijat ja päättäjät

Kumppaniyrityksille Kaukolämpöpäivät tarjoavat monia mahdollisuuksia. Näytteilleasettajana pääset jututtamaan nykyisiä ja tulevia asiakkaita omalla ständillä. Sponsorina puolestaan lisäät yrityksesi tunnettuutta.

UUTINEN -
Kutsu energiayhtiöiden asiakastutkimukseen 2021

Kaipaatteko tutkittua tietoa asiakkaidenne tyytyväisyydestä ja asemoitumisestanne markkinoilla? Ilmoittautuminen Innolinkin ja Adaton toteuttamaan Energiayhtiöiden asiakastutkimukseen on nyt käynnissä.

UUTINEN -
Positiivinen asiakaskokemus näkyy energia-alalla

Vuoden 2020 energia-alan asiakastutkimus osoittaa asiakastyytyväisyyden ja suositteluhalukkuuden kasvaneen merkittävästi kaukolämmössä, sähkön myynnissä sekä kokonaistoimituksessa. Ensimmäistä kertaa saatiin NPS luku myös sähkönsiirrolle.

UUTINEN -
Asiakastyytyväisyystutkimuksesta kannustavaa palautetta Adatolle

Poikkeusvuoden asiakastyytyväisyystutkimuksesta saatu palaute on hämmästyttävän rohkaisevaa. Valtaosa tehdyistä ratkaisuista on koettu onnistuneiksi ja uudentyyppisiin toteutuksiin on oltu tyytyväisiä.

UUTINEN -
Energiauutisten verkkolehti uudistui

Visuaalisten muutosten lisäksi pistimme paukkuja käyttäjäystävällisyyden parantamiseen. Mainostajille avautui lukuisia uusia mahdollisuuksia omien tuotteiden ja palveluiden esille tuomiseen sekä verkkolehden että joka toinen viikko lähetettävän uutiskirjeen kautta.

UUTINEN -
Leffailta ystävän seurassa!

Ystävänpäivän kunniaksi haluamme hemmotella 15 nopeinta perjantain (12.2.) koulutusilmoittautujaa tarjoamalla Netflixin leffalahjakortin ja evääksi vielä popcornit.

UUTINEN -
Energiauutiset ehdolla Edit2020-kansikuvakilpailussa

Energiauutiset on valittu Aikakausmedian järjestämän Edit2020-kilpailun kansikisaan. Tuomaristo valitsee kilpailuun mielestään 20 parasta lehden kantta, joiden paremmuus ratkaistaan yleisöäänestyksessä. Kisaamme kovassa seurassa, pistähän siis sinäkin äänestäen!

BLOGI -
#Myytinmurtajat: Viisi myyttiä virtuaalikoulutuksista

Virtuaalinen kouluttautuminen on vielä melko uusi tapa kehittää osaamista. Siihen liittyykin melkoinen määrä toiveita ja innostusta, mutta myös harhaluuloja. Janne murtaa blogissaan viisi yleisintä uuden tekniikan hyödyntämiseen liittyvää myyttiä.

UUTINEN -
Miten kaukolämmöstä tehdään asiakkaan ykkösvalinta?

Kaukolämpöyhtiöille suunnatusta virtuaalisesta Asiakas keskiöön -koulutusohjelmasta saatte käytännön työkaluja sekä sparraustukea asiakastyön kehittämiseen.

BLOGI -
#Myytinmurtajat -blogi: Asiakkaan on tyydyttävä siihen, mitä sattuu saamaan

"Rehellistä palautetta uskalletaan monesti antaa vasta, kun asiat ovat menneet pahasti pieleen. Yleensä tyydytään siihen, mitä satutaan saamaan." #Myytinmurtajat -blogissa Minnan pohdinnat polveilevat elämäntaparemonttien haastavuuden kautta asiakkaiden todellisen ymmärtämisen hyödyllisyyteen.

UUTINEN -
Energiayhtiöiden asiakastyytyväisyys kääntynyt selkeään nousuun

Laaja, yhtiöiden toimintaa ja asiakkaiden tyytyväisyyttä tutkinut, asiakastutkimus on valmistunut. Haluamme onnitella kaikkia kärkiyhtiöitä menetyksekkäästä palvelusta!

UUTINEN -
Ekstranet-palveluiden uudistukset parantavat käyttäjäkokemusta

Marraskuussa toteutetusta käyttäjäkyselystä saimme erinomaiset lähtökohdat ekstranet-palveluitamme koskevien kehityskohteiden määrittelyyn. Kiitos kaikille vastaajille panoksestanne!

UUTINEN -
Virtuaalikoulutukset alan yhteiselle XR-koulutusalustalle?

Kehitämme energia-alalle yhteistä XR-koulutusalustaa, jonka avulla energiayhtiöt voivat tarjota koulutuksia työntekijöilleen. Koulutussisältöjen tuottajat voivat puolestaan hyödyntää alustaa omien koulutusten jakamiseen.

BLOGI -
#Myyntimurtajat-blogi: Webinaari syntyy nappia painamalla

"Kun digitaidot ovat lähtökohtaisesti hyvin hallussa, niin webinaari syntyy helposti ja nopeasti nappia painamalla – samalla tavalla kuin organisaation sisäinen Teams-palaverikin." Lukuisia webinaareja organisoinut Juha avaa etäkoulutuksen toteuttamiseen liittyvää prosessia.

UUTINEN -
Sähkömarkkinasääntelyä myllätään puhtauden ja kuluttajaystävällisyyden nimissä

Säädäntörintamalla tapahtuu nyt paljon. Muutoksia tehtaillaan mm. sähkömarkkinalakiin, lunastuslakiin, maanrakennuslakiin, mittausasetukseen ja kuluttajansuojalakiin. Päivityksillä on omat vaikutuksensa myös energia-alan toimijoihin.

UUTINEN -
Mitä tohtorismies tuumasi Sertifioitu sähkökauppias -koulutuksesta?

PKS Sähkökaupassa työskentelevä Antti Rautiainen suoritti Sertifioitu sähkökauppias -koulutuksen tentteineen. Miksi ihmeessä sähköverkkoja- ja sähkömarkkinoita tutkinut ja opettanut tohtori hakeutui koulutukseen ja, mitä konkreettista siitä jäi käteen?

UUTINEN -
Miljardien verkkoinvestoinnit pohja paremmalle maineelle!

Kokoamme viestintäryhmän asiakasyritystemme edustajista. Ryhmän tarkoituksena on verkkopalveluyhtiöiden viestinnän yhteiskehittäminen ja maineen kirkastaminen.

BLOGI -
#Myytinmurtajat-blogi: Kouluttautuminen on kallista

”Seminaarit ovat kauhean kalliita! Ja saman tiedonhan voi saada ilmaiseksi netistä!” Koulutuspäällikkö Maria puntaroi bloggauksessaan kouluttautumisen merkitystä ja sen tuomaa lisäarvoa.