rss_feed Ajankohtaista

UUTINEN -
Kesäloma takana ja syksyn kiireet edessä – ahdistaako?

Työntekijöiden henkistä hyvinvointia, paineensietoa, keskittymistä, palautumista ja vuorovaikutustaitoja kehittävät verkkovalmennukset ovat nyt myös energiaosaajien hyödynnettävissä.

UUTINEN -
Ensin suu makiaksi ja sitten kouluttautumaan

Syksyn koulutustarjontamme on paitsi ajan hermolla myös todella laajaa. Koulutuksissamme voimakkaasi esille nousevia aihepiirejä ovat asiakkaat, palvelut, sähkö, data, äly, verkot, turvallisuus, osaaminen, pientuotanto, vähähiilisyys ja lainsäädäntö.

UUTINEN -
Webinaarit keräävät kiitosta joustavuudellaan

Oman sähköisen koulutustarjontamme lisäksi tuotamme myös Fingridin datahubiin ja varttitaseeseen liittyvät webinaarit sekä Energiateollisuus ry:n jäsenwebinaarit.

UUTINEN -
Islannin ja Tanskan ryhmämatkoilla mielenkiintoisia ekskursioita

Perinteisesti olemme järjestäneet tilaisuuksia ympäri Suomea. Nyt laajennamme tarjontaamme ryhmämatkojen muodossa myös Eurooppaan.

UUTINEN -
Asiakastyytyväisyystutkimus tuottaa tietoa palvelukehityksen tueksi

Liiketoimintaympäristön muutokset ovat toimineet energia-alan asiakastyytyväisyystutkimukseen tehtyjen muutosten ajureina. Uudistusten tavoitteena on ollut, että tutkimus tuottaisi tietoa nimenoman asiakasymmärryksen ja siten palvelukehityksen tueksi.

BLOGI -
Kaffepaussi bloggaus: Seminaarin ohjelman suunnittelu, case Kaukolämmön ykkösenä asiakas

Ennen kuin sinä osallistujana istahdat koulutustilan penkille kuuntelemaan seminaarin tai koulutuksen antia, on jo ehtinyt tapahtumaan paljon.

UUTINEN -
Kaukolämpöpäiville ilmoittaudut nyt Early Bird-hintaan

Vaasassa 28.-29.8. järjestettävät Kaukolämpöpäivät tarjoavat jälleen huippupuheenvuoroja, kohtaamisia ja lämpöä, jota ei pääse aistimaan missään muussa tapahtumassa.

UUTINEN -
Kaffepaussi bloggaus: Hyvän koulutuksen tunnusmerkkejä

Hyvä koulutus on havainnollinen, oikein kohdennettu ja motivoi oppimaan. Loppupelissä oppiminen on paljolti myös osallistujan oman aktiivisen toiminnan tulosta. Tärkeintä on oma halu kehittyä.

UUTINEN -
Kesätyöntekijät tulevat kohta

Vähittäismarkkinoihin ja kaukolämpöön liittyvät verkkovalmennukset keventävät ja tehostavat uusien työntekijöiden perehdytysurakkaa.

BLOGI -
Kaffepaussi bloggaus: Oppia ikä kaikki

Uuden oppiminen auttaa selviämään muuttuvan työelämän haasteista. Tämän lisäksi jatkuva oppiminen tekee elämästä mielekkäämpää.

UUTINEN -
Kohti syvempää asiakasymmärrystä

Osallistumalla perjantaina 12.4. järjestettävään Skype-palaveriin, pääset kertomaan, millaisia toiveita, muutosehdotuksia ja tarpeita yhtiölläsi on energia-alan asiakastyytyväisyysmittaukseen liittyen.

UUTINEN -
Edelläkävijät määrittävät tulevaisuuden

Elokuussa pidettävillä Kaukolämpöpäivillä otetaan voimakas etunoja. Tilaisuuden yhtenä kantavana teemana onkin edelläkävijyys ja uusien oivallusten ruokkiminen.

BLOGI -
Kaffepaussi bloggaus: Kiire – suositellaan nautittavaksi vain pieninä annoksina

Joskus kiireestä keskustelu yltyy kisaksi siitä, kellä on vähiten aikaa ja eniten tekemistä. Tässä kisassa voittaja on aina myös häviäjä, ja pahimmillaan koko kiirekulttuuri luo vain kitkaa ihmisten välille.

UUTINEN -
Nyt pelataan senteillä: Jakeluverkon yleiset sopimusehdot yhteistilauksena

Jakeluverkon yleiset sopimusehdot on päivitetty. Päivitetyt ehdot on valmisteltu Energiateollisuuden saamien jäsenkommenttien perusteella yhteistyössä Energiaviraston ja Kilpailu- ja kuluttajaviraston kanssa.

UUTINEN -
Ajantasaiset asiakasrekisteritiedot palvelevat sinua parhaiten

Vastaamalla rekisteritietojen päivityspyyntöömme varmistat, että vastaanotat tehtävänkuvasi kannalta olennaiset viestit.

UUTINEN -
Asiakasymmärryksestä boostia palvelukehitykseen

Asiakaslähtöinen kulttuuri yhtiössä on tärkein kyvykkyys ja sen kehittämiseen kannattaisi panostaa. Siihen, mihin keskittyä ja mitä tehdä, tarjoillaan vastauksia Kaukolämpöyritysten johton ajankohtaispäivillä.

BLOGI -
Kaffepaussi bloggaus: Pelillistämisen uudet ulottuvuudet

Mahdollisuuksien rajattomuus tekee virtuaalitodellisuudesta houkuttelevan. Voisimmekohan pelillistämisen avulla koukuttaa myös energia-alan toimijat itsensä kehittämiseen?

UUTINEN -
Uudenlaisia verkkovalmennuksia Soft Skills -taitojen kehittämiseksi

Academy of Brainin valmennukset kehittävät henkilöstön psykologisia taitoja, kuten vuorovaikutusta, itsensä ja muiden johtamista sekä motivointitaitoja.

BLOGI -
Kaffepaussi bloggaus: Kohti uusia mahdollisuuksia

Toimintaympäristön sekä asiakkaiden tarpeiden ja kulutuspreferenssien muuttuminen johdattaa yritykset uusien mahdollisuuksien äärelle.

UUTINEN -
Uusi vuosi, uudet koulutukset

Koulutuspäällikkö Maria Boholmin mukaan alkaneen vuoden koulutustarjonta inspiroi ja haastaa oppimaan.

UUTINEN -
Verkosto-messut yhdistää ihmiset ja teknologiat

Tampereella 23.-24. tammikuuta järjestettävät Verkosto-messut tarjoavat mielenkiintoisia oheistapahtumia ja seminaareja, jotka kannattaa aikatauluttaa kalenteriin jo nyt. Meidät löydät osastolta A113.

BLOGI -
Kaffepaussi bloggaus: Ei kai nyt sentään Hattivatit?

Ilmastonmuutos, ilmo45 -työryhmän loppuraportti, sähköautot ja sähköautojen latausinfra herättävät keskustelua, joka kaipaa vastauksia myös energia-alalta. Autoalalta on viitattu jopa Hattivattehin, kun on maalailtu sähköautojen tulevaisuutta.

UUTINEN -
Matchmakingiä ja pohdintoja älykkääseen energiajärjestelmään liittyen

Tammikuun Verkosto -messujen tarjonnassa on kiinnostavaa ohjelmaa sekä kokeneille konkareille että alaa opiskeleville nuorille.

UUTINEN -
Musta Perjantai leikkaa koulutusten hinnoista 15%

Hanki lisää iskukykyä osaamiseesi! Ilmoittautuessasi Black Fridayn eli 23.11. aikana Adaton koulutukseen saat 15 % alennuksen osallistumisestasi!

UUTINEN -
Kaukolämmön Black Friday -huipputarjous

Black Friday tuo kaukolämmön viestintään vipinää ja tarjouksen, johon kannattaa tarttua. Kaukolämmön Black Friday on täällä tiistaista 20.11. perjantaihin 23.11. Laitetaan yhteistyöllä lämpöyhtiön asiakasviestintä kuntoon ja nettisivut eläviksi.

BLOGI -
Kaffepaussi bloggaus: Koulutus maksaa itsensä takaisin – kirjaimellisesti

Moni unohtaa, että yritys voi vähentää koulutuspäivien kustannuksia verotuksessa. Tämä vaatii vain pientä vaivannäköä ja suunnitelmallisuutta.

UUTINEN -
Energia PM Professional -valmennusohjelma projektipäälliköille

Energia-alan projektipäälliköille suunniteltu valmennus käynnistyy keväällä neljättä kertaa. Tästä kerrasta tekee ainutlaatuisen se, että koulutus toteutetaan ensimmäistä kertaa Projekti-Instituutin ja Adaton yhteistyönä.

BLOGI -
Kaffepaussi bloggaus: Työssäkäyvä aikuinen, mene opiskelemaan!

Mikä mahtaa olla syynä siihen, että vain melko harva tutkintonsa suorittanut ja työelämään vakituisesti siirtynyt opiskelee työnsä ohessa tai edes miettii sen mahdollisuutta.

UUTINEN -
Vastaa lämpöalan haasteisiin viestinnällä

Lämpöalan kilpailu kovenee, kun vaihtoehtoiset lämmitystavat haluavat viedä oman osansa lämmityskakusta. Asiakkaat törmäävät erilaisiin lämmitystä sivuaviin viesteihin kaikissa kanavissa ja se lisää tiedotuksellisia haasteita. Kaukolämpöala pärjää osaamisellaan ja uudistumalla, mutta tarvitsee tuekseen myös viestintää.

UUTINEN -
Asiakastutkimuksista tukea lämpöalan palvelukehitykseen

Liiketoiminnan ja palveluiden kehittämisen taustalla on ymmärrys asiakkaiden toiveista ja tarpeista. Lähdemme yhdessä kaukolämpötoimijoiden kanssa kehittämään alaa parhaiten palvelevia tutkimusratkaisuja. Osallistu sinäkin!