rss_feed Ajankohtaista

BLOGI -
Kaffepaussi bloggaus: Energia-alahan on muutakin kuin tehtaassa työskentelyä

"Energia-ala on uusi asia, mitä ei olla käsitelty koulussa ollenkaan, vaikka energiaan perustuu jokaisen elämä." 9. luokkalaisella Oona Laitilalla oli tiettyjä käsityksiä alasta, mutta muuttuivatko käsitykset kahden viikon TET-harjoittelun aikana?

UUTINEN -
Energia-alan perusasiat haltuun päivän tehokoulutuksessa

Jos olet uusi energia-alalla tai työskentelet tehtävissä, jotka eivät suoranaisesti vaadi energia-alan koulutusta, mutta sinun on hyvä tietää perusasiat energiajärjestelmästä, on tämä koulutus aivan ehdoton.

UUTINEN -
#EnergyGoesXR haastaa opiskelijat palvelukehitykseen

Kilpailussa etsitään ideoita virtuaalisen tai täydennetyn todellisuuden hyödyntämiseksi energia-alan palvelukehityksessä, koulutuksissa tai prosessien tehostamisessa.

UUTINEN -
Maria Boholmista koulutustiimin vetäjä

Marian tavoitteena on kehittää koulutusportfoliota ja koulutusratkaisuja niin, että uusi teknologia sekä liiketoiminnassa ja osaamistarpeissa tapahtuneet muutokset tulisivat huomioitua aikaisempaankin paremmin.

BLOGI -
Kaffepaussi -bloggaus: Älyviestintää vai kovaa puurtamista

Älykkäät viestintäpalvelut säästävät energiayhtiön oman henkilöstön paineita ja tekevät viestinnästä sekä vaivattomampaa että näkyvämpää.

UUTINEN -
Kaukolämpöhuuma leviää syyskussa Helsinkiin!

25.-27.9. järjestettävän Global District Energy Days -tapahtuman ohjelmallinen kattaus on niin monipuolinen ja laaja, ettei vastaavaa ole ennen koettu. Kotimaan teemat käsitellään torstain suomenkielisessä kaukolämpöpäivässä.

UUTINEN -
Outi Vainiosta uusi koulutuksen dreamteamiläinen

Teknologiayritysten osaamisen kehittämisen ja verkkokoulutusten konkari Outi Vainio aloitti elokuun alussa uutena koulutussuunnittelijanamme.

BLOGI -
Kaffepaussi -bloggaus: Kokeilukulttuuria ruohonjuuritasolla

Koulutustarjonnan kehittämisessä asiakkaiden toiveet ovat monen kokeilun taustalla.

UUTINEN -
Asiakastyytyväisyysmittaukseen on mahdollista osallistua vielä elokuun ajan

Tutkimuksen avulla yhtiö saa kattavan käsityksen toiminnan onnistumisesta ja asiakaskunnan tyytyväisyydestä. Erityisenä lisäarvona on vertailu vastaaviin suomalaisiin energia-alan toimijoihin.

UUTINEN -
Kolme lähestymiskulmaa työn tekemiseen – valitse sopivin koulutuskombo

Henkilöstöhallinnon, rekrytoinnin, osaamisen kehittämisen sekä luottamushenkilöpuolen edustajille syksy on täynnä mielenkiintoisia koulutuksellisia mahdollisuuksia.

UUTINEN -
Aktiivinen ja asiantunteva hallitus on yhtiölle valtava voimavara

Hallitustyöskentely ja omistajaohjaus kuntaomisteisessa energiayhtiössä on energiayhtiöiden hallitusten jäsenille, johdolle ja omistajille suunnattu tehokoulutus.

BLOGI -
Kaffepaussi -bloggaus: Palautumisessa laatu ei korvaa määrää

Koska arki kuluttaa, pitää lomalla pystyä palautumaan. Älä siis ahda lomaa täyteen erilaisia aktiviteetteja, vaan jätä aikaa rentoutumiselle. Tee niitä asioita, joita oikeasti haluat ja joista saat energiaa!

BLOGI -
Kaffepaussi -bloggaus: Vad är det nästa du tänkte lära dig?

Hyvän tilaisuuden taustalla on koulutussuunnittelija, joka on herkällä korvalla ja aktiivisessa vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa selvittänyt kentän tarpeita ja luonut ymmärrystä parhaillaan pinnalla olevista, tärkeistä aiheista.

UUTINEN -
Nyt on haku päällä!

Haemme organisointikykyistä energia-alan osaajaa koulutussuunnittelijan tehtävään. Haku auki 11.6. saakka!

BLOGI -
Kaffepaussi -bloggaus: Pää täynnä GDPR:ää

Kaupankäynnin ja sopimusten tekemisen siirryttyä verkkoon, on myös henkilötietovarkauksien määrä kasvanut. Vaikka GDPR-hössötys tuntuukin rasittavalta, on siihen syynsä.

UUTINEN -
Sähköverkkopuolen koulutuksia hanskannut Jani uusiin haasteisiiin

Viimeistä viikkoa viedään! Iso ja lämmin kiitos Janille sekä tsemppiä tulevaan!

UUTINEN -
Ota onkeesi! Ripeitä ilmoittautujia palkitaan teleskooppivavoilla!

Kun ilmoittaudut 8.6. mennessä johonkin syksyn koulutukseemme tai tapahtumaamme, osallistut peräti 20 laadukkaan teleskooppivavan arvontaan.

UUTINEN -
Sinun tietosuojasi

Keräämme ja käsittelemme tietojasi, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Teemme kaiken tämän huolellisesti ja tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

BLOGI -
Kaffepaussi -bloggaus: 6 000 hyvää syytä

Energiauutisten uutiskirjeen tilaajien määrä ylitti huhtikuussa kuuden tuhannen tilaajan maagisen rajan. Tämä on osoitus siitä, että kyllin hurmioituneissa käsissä energiapoliittisetkin jutut lähtevät lehtoon.

UUTINEN -
Perinteisen asiakastyytyväisyysmittauksen rinnalle laadullista tutkimusta

Energia-alan asiakastyytyväisyysmittaus on jälleen uudistettu. Asiakasymmärryksen parantamiseksi on kehitetty myös laadullisen tutkimuksen malleja, jotta yritykset saisivat syvällisempää tietoa uuden liiketoiminnan kehittämiseksi.

UUTINEN -
SÄTI-päivät, kevään odotetuimmat ja suurimmat koulutuspäivät

SÄTI-päivät eli Sähkömarkkinoiden tiedonsiirto -päivät korvaavat aikaisemmat EDI-päivät.

UUTINEN -
Asiakkaan aika ja kiertotalous kevätseminaarin pääteemoja

17.-18.5. järjestettävä Energiateollisuuden kevätseminaari yhdistää alan toimijat ja avaa silmät näkemään uusia mahdollisuuksia.

BLOGI -
Kaffepaussi -bloggaus: Tehokas vianpaikannus vaatii erityisosaamista

Ilmajohtoja säävarmemmat maakaapelit haastavat, sillä vianpaikannus vaatii erityisosaamista ja välineistöä, jota ei ole aiemmin tarvinnut käyttää.

BLOGI -
Kaffepaussi -bloggaus: Uni siivittää parempiin oppimistuloksiin

Panostus rauhallisiin ja riittävän pitkiin yöuniin maksaa itsensä takaisin kasvaneena suorituskykynä ja terävämpänä muistina.

UUTINEN -
Tasokas ohjelma vetää Ykkösenä asiakas -päiville

29.-30.5. pidettävillä Kaukolämmön Ykkösenä asiakas -päivillä pohdiskellaan porukalla, miten älykkyys vaikuttaa ratkaisuihin ja lämpöasiakkaiden palvelemiseen.

BLOGI -
Kaffepaussi-bloggaus: Yksi henkilö, monta tehtävää

Kaukolämpöyrityksen toimitusjohtajan käyntikortissa voisi perustellusti olla tittelinä myös ympäristöasiantuntija, tietohallintojohtaja, tuotantopäällikkö, asiakkuusvastaava ja verkostoinsinööri.

UUTINEN -
Asiakkaat kertovat: Adato on asiantunteva, ajankohtainen ja palveluhenkinen

Saamamme toiveet ja palautteet heijastuvat oikeasti palvelukehitykseen, siksi meillä on tyytyväisiä asiakkaita.

UUTINEN -
Tuore versio Sähköverkkoasennukset -kirjasta

Markku Monnin Sähköverkkoasennukset-kirjan uusin painos on parhaillaan taitettava. Painokoneet työstävät ne toimitusvalmiiksi lähiviikkojen aikana.

UUTINEN -
Näytteilleasettajaksi tilaisuuksiimme?

Palveluista kertominen ja kaupan hierominen on helppoa, kun paikalla ovat samalla kertaa sekä alan päättäjät että aihepiirin ehdottomat asiantuntijat.

BLOGI -
Kaffepaussi bloggaus: ”Mihin energia-alan yritys muka kaipaa koulutuspalveluja?”

Teknologian kehityksen myötä moni työtehtävä on korvattavissa automaatiolla, robotiikalla tai tekoälyllä, mutta adaptiivista asiantuntijuutta ei tietotekniikalla niin vaan korvatakaan.