rss_feed Ajankohtaista

UUTINEN -
Perustamme HR-asiantuntijaryhmän pohtimaan osaamisen kehittämistä. Tule mukaan vaikuttamaan!

HR-asiantuntijaryhmän tavoitteena on käydä keskusteluja alan koulutustarpeista, tulevaisuuden trendeistä, koulutusmenetelmistä ja mahdollisesta kehittämisyhteistyöstä.

UUTINEN -
Toivotamme Pekka Rintalan tervetulleeksi koulutustiimiimme!

Meillä on ilo esitellä uusi työntekijämme Pekka Rintala, joka aloittaa asiantuntijanamme 26.4. Pekka vastaa sähköverkkoihin ja -markkinoihin liittyvästä koulutustarjonnasta sekä sähköverkkopuolen tietohallintapalveluiden kehitystehtävistä.

UUTINEN -
Verkkopalveluiden mainetalkoista tukea suunnitelmalliseen ja ennakoivaan viestintään

Verkkopalvelun maine on kärsinyt mediakohuista ja sosiaalisen median keskusteluista, joissa tärkeimmät faktat on sivuutettu. Ennakoivalla ja suunnitelmallisella viestinnällä voimme lopettaa rikkinäisen puhelimen leikkimisen.

UUTINEN -
Kaukolämpöpäivällä kohtaat oikeat asiantuntijat ja päättäjät

Kumppaniyrityksille Kaukolämpöpäivät tarjoavat monia mahdollisuuksia. Näytteilleasettajana pääset jututtamaan nykyisiä ja tulevia asiakkaita omalla ständillä. Sponsorina puolestaan lisäät yrityksesi tunnettuutta.

UUTINEN -
Kutsu energiayhtiöiden asiakastutkimukseen 2021

Kaipaatteko tutkittua tietoa asiakkaidenne tyytyväisyydestä ja asemoitumisestanne markkinoilla? Ilmoittautuminen Innolinkin ja Adaton toteuttamaan Energiayhtiöiden asiakastutkimukseen on nyt käynnissä.

UUTINEN -
Positiivinen asiakaskokemus näkyy energia-alalla

Vuoden 2020 energia-alan asiakastutkimus osoittaa asiakastyytyväisyyden ja suositteluhalukkuuden kasvaneen merkittävästi kaukolämmössä, sähkön myynnissä sekä kokonaistoimituksessa. Ensimmäistä kertaa saatiin NPS luku myös sähkönsiirrolle.

UUTINEN -
Asiakastyytyväisyystutkimuksesta kannustavaa palautetta Adatolle

Poikkeusvuoden asiakastyytyväisyystutkimuksesta saatu palaute on hämmästyttävän rohkaisevaa. Valtaosa tehdyistä ratkaisuista on koettu onnistuneiksi ja uudentyyppisiin toteutuksiin on oltu tyytyväisiä.

UUTINEN -
Energiauutisten verkkolehti uudistui

Visuaalisten muutosten lisäksi pistimme paukkuja käyttäjäystävällisyyden parantamiseen. Mainostajille avautui lukuisia uusia mahdollisuuksia omien tuotteiden ja palveluiden esille tuomiseen sekä verkkolehden että joka toinen viikko lähetettävän uutiskirjeen kautta.

UUTINEN -
Leffailta ystävän seurassa!

Ystävänpäivän kunniaksi haluamme hemmotella 15 nopeinta perjantain (12.2.) koulutusilmoittautujaa tarjoamalla Netflixin leffalahjakortin ja evääksi vielä popcornit.

UUTINEN -
Energiauutiset ehdolla Edit2020-kansikuvakilpailussa

Energiauutiset on valittu Aikakausmedian järjestämän Edit2020-kilpailun kansikisaan. Tuomaristo valitsee kilpailuun mielestään 20 parasta lehden kantta, joiden paremmuus ratkaistaan yleisöäänestyksessä. Kisaamme kovassa seurassa, pistähän siis sinäkin äänestäen!

BLOGI -
#Myytinmurtajat: Viisi myyttiä virtuaalikoulutuksista

Virtuaalinen kouluttautuminen on vielä melko uusi tapa kehittää osaamista. Siihen liittyykin melkoinen määrä toiveita ja innostusta, mutta myös harhaluuloja. Janne murtaa blogissaan viisi yleisintä uuden tekniikan hyödyntämiseen liittyvää myyttiä.

UUTINEN -
Miten kaukolämmöstä tehdään asiakkaan ykkösvalinta?

Kaukolämpöyhtiöille suunnatusta virtuaalisesta Asiakas keskiöön -koulutusohjelmasta saatte käytännön työkaluja sekä sparraustukea asiakastyön kehittämiseen.

UUTINEN -
Nyt on asiantuntijan/tuotepäällikön rekry auki

Hanskaatko sähköverkkoihin ja -markkinoihin liittyvät asiat? Innostaako vaikuttavien koulutusten suunnitteleminen ja tietopalveluiden kehittäminen? Nyt olisi paikka auki energiselle tekijälle.

BLOGI -
#Myytinmurtajat -blogi: Asiakkaan on tyydyttävä siihen, mitä sattuu saamaan

"Rehellistä palautetta uskalletaan monesti antaa vasta, kun asiat ovat menneet pahasti pieleen. Yleensä tyydytään siihen, mitä satutaan saamaan." #Myytinmurtajat -blogissa Minnan pohdinnat polveilevat elämäntaparemonttien haastavuuden kautta asiakkaiden todellisen ymmärtämisen hyödyllisyyteen.

UUTINEN -
Energiayhtiöiden asiakastyytyväisyys kääntynyt selkeään nousuun

Laaja, yhtiöiden toimintaa ja asiakkaiden tyytyväisyyttä tutkinut, asiakastutkimus on valmistunut. Haluamme onnitella kaikkia kärkiyhtiöitä menetyksekkäästä palvelusta!

UUTINEN -
Ekstranet-palveluiden uudistukset parantavat käyttäjäkokemusta

Marraskuussa toteutetusta käyttäjäkyselystä saimme erinomaiset lähtökohdat ekstranet-palveluitamme koskevien kehityskohteiden määrittelyyn. Kiitos kaikille vastaajille panoksestanne!

UUTINEN -
Virtuaalikoulutukset alan yhteiselle XR-koulutusalustalle?

Kehitämme energia-alalle yhteistä XR-koulutusalustaa, jonka avulla energiayhtiöt voivat tarjota koulutuksia työntekijöilleen. Koulutussisältöjen tuottajat voivat puolestaan hyödyntää alustaa omien koulutusten jakamiseen.

BLOGI -
#Myyntimurtajat-blogi: Webinaari syntyy nappia painamalla

"Kun digitaidot ovat lähtökohtaisesti hyvin hallussa, niin webinaari syntyy helposti ja nopeasti nappia painamalla – samalla tavalla kuin organisaation sisäinen Teams-palaverikin." Lukuisia webinaareja organisoinut Juha avaa etäkoulutuksen toteuttamiseen liittyvää prosessia.

UUTINEN -
Sähkömarkkinasääntelyä myllätään puhtauden ja kuluttajaystävällisyyden nimissä

Säädäntörintamalla tapahtuu nyt paljon. Muutoksia tehtaillaan mm. sähkömarkkinalakiin, lunastuslakiin, maanrakennuslakiin, mittausasetukseen ja kuluttajansuojalakiin. Päivityksillä on omat vaikutuksensa myös energia-alan toimijoihin.

UUTINEN -
Mitä tohtorismies tuumasi Sertifioitu sähkökauppias -koulutuksesta?

PKS Sähkökaupassa työskentelevä Antti Rautiainen suoritti Sertifioitu sähkökauppias -koulutuksen tentteineen. Miksi ihmeessä sähköverkkoja- ja sähkömarkkinoita tutkinut ja opettanut tohtori hakeutui koulutukseen ja, mitä konkreettista siitä jäi käteen?

UUTINEN -
Miljardien verkkoinvestoinnit pohja paremmalle maineelle!

Kokoamme viestintäryhmän asiakasyritystemme edustajista. Ryhmän tarkoituksena on verkkopalveluyhtiöiden viestinnän yhteiskehittäminen ja maineen kirkastaminen.

BLOGI -
#Myytinmurtajat-blogi: Kouluttautuminen on kallista

”Seminaarit ovat kauhean kalliita! Ja saman tiedonhan voi saada ilmaiseksi netistä!” Koulutuspäällikkö Maria puntaroi bloggauksessaan kouluttautumisen merkitystä ja sen tuomaa lisäarvoa.

BLOGI -
#Myytinmurtajat -blogi: Viestintä ei kannata

”Media on hömppää, koska tekijät eivät erota energiaa tehosta eivätkä edes halua erottaa niitä. Toimittajat vääristelevät ja sosiaalinen media sotkee kaiken.” #Myytinmurtajat-blogissa toimittaja ja rokkari Petri pohtii viestinnän tekemistä ja merkitystä.

UUTINEN -
Mitä jokaisen pitäisi tietää tekoälystä?

Tekoälyn ympärillä on tällä hetkellä paljon hypeä. Moni kuitenkin vielä pohtii: miten hyödyntää sitä, mitä arvoa se loisi, tai miten päästä edes alkuun. Lukaise Outi Vainion ajatuksia aiheesta ja vinkki alkuhaasteiden selättämiseksi.

UUTINEN -
Toivotamme uudet osaajat tervetulleiksi ilmaiseen webinaarikoulutukseen

Energia-alan luottokouluttajana haluamme tukea uusien osaajien sisäänajoa energia-alaan tarjoamalla ensimmäisen webinaarimuotoisen koulutuksen ilmaiseksi.

UUTINEN -
Asiakasviestinnän syystarjouksena loppuvuoden uutisvirta ilmaiseksi nettisivuillenne!

Inhimillisen, asiakkaiden arkea helpottavan ja oikeissa kanavissa toteutetun viestinnän voima uskomaton. Kaukolämmön asiakasviestintä hoituu kokeneen yhteistyökumppanin kanssa vaivatta ja nyt myös lähes ilmaiseksi.

UUTINEN -
Verkosto-messut kasvaa energia- ja tietoverkkojen ammattimessuksi

Verkkoliiketoiminnan päätapahtuma Verkosto järjestetään jälleen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 20.–21.1.2021.

UUTINEN -
Millainen tarve, sellainen koulutusratkaisu

Etsitkö ajasta ja paikasta riippumatonta nopeaa infopakettia, käytännönläheistä oppia, ajankohtaistietoa ja vertaistukea tai WOU-elämyksiä ja uusia kontakteja? Tilaisuuksien kategorisointi voi auttaa sinua löytämään etsimäsi.

UUTINEN -
Pilottiprojektissa kaukolämpö tuodaan asiakkaan puhelimeen

Kaukolämpöyhtiöille tarjoutuu nyt mahdollisuus osallistua älykkään palvelualustan yhteiskehittämisprojektiin, jossa kaukolämpö tuodaan asiakkaan puhelimeen.

UUTINEN -
Terveenä koulutukseen ja koulutuksesta kotiin!

Kun oppimisen flow on päällä, ei fiiliksiä latista se, että suun edessä on maski ja käsiä desinfioidaan joka käänteessä. Käsien pesemiseen ja desinfiointiin olemme tottuneet jo keväällä. Nyt otamme vielä haltuun kasvomaskin käytön.