rss_feed Ajankohtaista

BLOGI -
#Myytinmurtajat -blogi: Viestintä ei kannata

”Media on hömppää, koska tekijät eivät erota energiaa tehosta eivätkä edes halua erottaa niitä. Toimittajat vääristelevät ja sosiaalinen media sotkee kaiken.” #Myytinmurtajat-blogissa toimittaja ja rokkari Petri pohtii viestinnän tekemistä ja merkitystä.

UUTINEN -
Mitä jokaisen pitäisi tietää tekoälystä?

Tekoälyn ympärillä on tällä hetkellä paljon hypeä. Moni kuitenkin vielä pohtii: miten hyödyntää sitä, mitä arvoa se loisi, tai miten päästä edes alkuun. Lukaise Outi Vainion ajatuksia aiheesta ja vinkki alkuhaasteiden selättämiseksi.

UUTINEN -
Toivotamme uudet osaajat tervetulleiksi ilmaiseen webinaarikoulutukseen

Energia-alan luottokouluttajana haluamme tukea uusien osaajien sisäänajoa energia-alaan tarjoamalla ensimmäisen webinaarimuotoisen koulutuksen ilmaiseksi.

UUTINEN -
Asiakasviestinnän syystarjouksena loppuvuoden uutisvirta ilmaiseksi nettisivuillenne!

Inhimillisen, asiakkaiden arkea helpottavan ja oikeissa kanavissa toteutetun viestinnän voima uskomaton. Kaukolämmön asiakasviestintä hoituu kokeneen yhteistyökumppanin kanssa vaivatta ja nyt myös lähes ilmaiseksi.

UUTINEN -
Verkosto-messut kasvaa energia- ja tietoverkkojen ammattimessuksi

Verkkoliiketoiminnan päätapahtuma Verkosto järjestetään jälleen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 20.–21.1.2021.

UUTINEN -
Millainen tarve, sellainen koulutusratkaisu

Etsitkö ajasta ja paikasta riippumatonta nopeaa infopakettia, käytännönläheistä oppia, ajankohtaistietoa ja vertaistukea tai WOU-elämyksiä ja uusia kontakteja? Tilaisuuksien kategorisointi voi auttaa sinua löytämään etsimäsi.

UUTINEN -
Pilottiprojektissa kaukolämpö tuodaan asiakkaan puhelimeen

Kaukolämpöyhtiöille tarjoutuu nyt mahdollisuus osallistua älykkään palvelualustan yhteiskehittämisprojektiin, jossa kaukolämpö tuodaan asiakkaan puhelimeen.

UUTINEN -
Terveenä koulutukseen ja koulutuksesta kotiin!

Kun oppimisen flow on päällä, ei fiiliksiä latista se, että suun edessä on maski ja käsiä desinfioidaan joka käänteessä. Käsien pesemiseen ja desinfiointiin olemme tottuneet jo keväällä. Nyt otamme vielä haltuun kasvomaskin käytön.

UUTINEN -
Kaukolämpöyhtiöiden innovointiprojektissa kehitetään jo palvelua

Kuuden energiayhtiön ja Industryhackin luotsaamassa yhteiskehittämisprojektissa etsittiin uudentyyppisiä datapohjaisia ratkaisuja asiakaskokemuksen ja palvelutarjooman kehittämiseksi.

UUTINEN -
Vassa Arnell koulutusten uudeksi koordinaattoriksi

Koulutustiimiimme saa uuden tekijän, kun Vassa Arnell aloittaa työt koulutuskoordinaattorina 10. elokuuta.

UUTINEN -
Luvassa on oikea koulutusten supersyksy

Koulutuksista alalle tulleet uudet tekijät saavat lisää varmuutta tekemiseen. Kokeneemmille konkareille tarjotaan puolestaan eväitä oman osaamisen uudistamiseen.

UUTINEN -
Meillä on nyt rekry auki!

Koulutuskoordinaattorina pääset tukemaan energia-alan osaamisen kehittämistä ja tuottamaan unohtumattomia tapahtumia.

UUTINEN -
Boostia poikkeustilanteen etätöihin ja omaan jaksamiseen

Tarjoamme mullistuneen arjen keskelle hyvinvointiasi ja jaksamistasi tukevan verkkovalmennuskokonaisuuden. Academy of Brainin valmennuksista saat tukea työelämän psykologisten taitojen ja digitaalisten vuorovaikutuksen kehittämiseen.

UUTINEN -
Asiakastutkimuksia nyt myös palveluntuotantoyhtiöille

Energia-alalla toimivilla palveluntuotantoyhtiöilläkin on nyt mahdollisuus osallistua vertailevaan asiakastutkimukseen. Tutkimuksen voi tilata tilata verkonrakennusta, kunnossapitoa tai muita palveluita koskien.

UUTINEN -
Nyt on hyvä hetki panostaa osaamisen kehittämiseen

Monien kalentereihin on nyt vapautunut lisää tilaa. Nyt on siis hyvä hetki osallistua koulutuksiin ja tehdä niitä verkkovalmennuksia, jotka ovat arjen paineessa jääneet rästiin.

UUTINEN -
Koulutustoiminta jatkuu koronatilanteeseen sopeutettuna

Haluamme varmistaa mahdollisuuden turvalliseen osaamisen kehittämiseen myös Covid-19 –viruksen aiheuttamassa poikkeavassa tilanteessa.

UUTINEN -
Vuoden 2019 energia-alan asiakastutkimus: Yhtiöiden asiakastyytyväisyys pysynyt korkealla tasolla

Tyytyväisymmt asiakkaat Inegialla, Nurmijärven Sähköllä, Oulun Sähkönmyynnillä ja Kokkolan Energiaverkoilla. Yleisesti ottaen toimitusvarmuus saa parhaat pisteet. Myös asiakaspalvelun laatua pidettiin erittäin hyvänä.

UUTINEN -
Energiayhtiöiden asiakastutkimuksessa uusi kumppani ja uudenlainen tutkimusote

Alan nopea muuttuminen on toiminut asiakastutkimuksen uudistamisen ajurina. Uusi yhteistyökumppani Innolink ei ole vain tutkimusten tekijä, vaan se tarjoaa myös analytiikkapalveluita, joiden avulla saadaan merkittävää lisäarvoa tutkimustuloksiin.

BLOGI -
Osallistavassa strategiatyössä isketään viisaat päät yhteen

Kaukolämmön kansallista strategiaa ryhdytään laatimaan konsultin ohjaamana, mutta kaukolämpötoimijoiden aktiivinen osallistuminen prosessiin on onnistuneen työn edellytys.

UUTINEN -
Joskus yrityskohtainen koulutus voi olla vaikuttavin

Yrityskohtaisten koulutusten lisäarvo tulee esiin erityisesti silloin, kun oppijat pääsevät yhdessä valmentajan kanssa pohtimaan uuden tiedon yhteyttä arjen tekemiseen ja organisaation toimintamalleihin.

UUTINEN -
Sätky-koulutuksista taidot turvalliseen sähköverkkotyöskentelyyn

Uudistuneita Sätky-koulutuksia järjestetään ensi vuonnakin ympäri Suomea. Tämän lisäksi tarjoamme yrityskohtaisia koulutuksia joustavalla aikataululla, juuri teille.

UUTINEN -
Sähköverkkoprojektipäälliköille oma valmennusohjelma

Sähköverkkoon tehtävät miljardi-investoinnit takaavat sen, että isoja projekteja riittää. Nimenomaan sähköverkkoprojekteja toteuttavien toimijoiden tarpeita ja toiveita kuunnellen rakennettu valmennus antaa valmiudet toimia menestyksekkäänä projektipäällikkönä.

UUTINEN -
Teimme kiinnostavien tapahtumien löytämisen iisimmäksi

Olemme syksyn aikana pistäneet paukkuja nettisivujemme kehittämiseen. Käy koulutuskalenterin ja verkkokaupan puolella testaamassa, onnistuimmeko parantamaan käyttökokemustasi.

UUTINEN -
Yhteiskehittämisinnostus tarttui energiayhtiöihin

Viisi ensinnä ehtinyttä yhtiötä aloittaa innovointityönsä työpajassa jo 26. marraskuuta. Toinen viiden yhtiön satsi puolestaan starttaa työnsä ensi vuoden alussa.

UUTINEN -
Inhimillisyyttä sähköverkkoyhtiön asiakasviestintään

Verkkoyhtiöiden viestintä lisää asiakkaiden ymmärrystä ja toiminnan hyväksyttävyyttä. Monella suurimpana haasteena on oikeiden ratkaisujen löytäminen. Anna meidän auttaa siinä.

UUTINEN -
Mikä ensi vuoden koulutuksissa trendaa?

Ennakoimme ja seuraamme aikaamme. Ensi vuoden koulutukset pursuavatkin uusia teemoja, mutta mitkä aiheista trendaavat ylitse muiden?

UUTINEN -
Uudenlaisia verkkovalmennuksia Soft Skills -taitojen kehittämiseksi

Academy of Brainin valmennukset kehittävät henkilöstön psykologisia taitoja, kuten vuorovaikutusta, itsensä ja muiden johtamista sekä motivointitaitoja.

UUTINEN -
Kaffepaussi -bloggaus: Tekoälyn taika – mitä tekoälystä pitäisi ymmärtää?

Hyvä digitaalinen valmiustaso ja tekoälyratkaisut antavat edelläkävijöille entistä enemmän hyötyä. Muutos on niin nopeaa, että osaa jo hirvittää. Pää on kuitenkin pidettävä kylmänä. Mahdollisuuksien hahmottaminen ja tekoälyn hyödyntäminen vaatii ymmärrystä ja uskallusta riskinottoon.

BLOGI -
Kaffepaussi -bloggaus: 30 vuoden tarina

Kolmessakymmenessä vuodessa ehtii tapahtumaan paljon, hämmästyttävän paljon. Vaikka autot siirretään siinä iässä museorekisteriin, niin energia-alalla toimiva palveluyritys on 30 vuotta täyttäessään vielä pirteä ja utelias milleniaali.

BLOGI -
Kaffepaussi -bloggaus: Kilowattitunneista palveluihin

Vastikään perustetun kaukolämmön toimialaryhmän yhdeksi tehtäväksi on kaavailtu uuden kaukolämpöalan strategian laadintaa. Juha pohtii bloggauksessaan, mikä on muuttunut edellisten strategiapohdintojen jälkeen.