arrow_backward Uutisarkisto

Elokuussa luvassa monipuolista tapahtuma- ja koulutustarjontaa!

Energia-alan EU-päivä 23.8.2022 ILMOITTAUDU

Tänä vuonna teemana keskustelemme kuinka monta kulmaa tämän päivän energiatrilemmassa on. Perinteisesti energiatrilemma on koostunut kolmesta kulmasta: saatavuus, hinta sekä ympäristövaikutukset. Ukrainan sodan, sitä seuranneen energiakriisin, EU:n Fit for 55 -paketin, sekä Green Dealin energia-alaa koskeva lainsäädäntö ja toimintaympäristö on suuressa muutoksessa. Tule mukaan Turkuun keskustelemaan ja kuuntelemaan parhailta asiantuntijoilta ajankohtaisesta lainsäädännön ja politiikan kehityksestä.

Kaukolämpöpäivät 24.-25.8.2022 Oulussa ILMOITTAUDU

Huippupuheenvuoroja, kohtaamisia ja lämpöä
Kaukolämpöpäivät on jo ilmiö. Tapahtuma tunnetaan laadukkaasta ohjelmasta ja alan kehitystä eteenpäin vievistä keskusteluista.

Lukuisat asiantuntijaesitykset ja kohtaamispaikan näytteilleasettajat ovat tärkeä osa tapahtumaa. Erilaiset kohtaamiset; aidot jälleennäkemiset, uudet tuttavuudet, kollegoiden kanssa käydyt keskustelut ja yhdessäolo ovat kuitenkin tapahtuman suola. Se, että takana on hyvin poikkeuksellinen ja rajoitusten värittämä vuosi, tekee kasvokkaisesta vuorovaikutuksesta vielä aiempaakin paljon merkityksellisempää.

Kaukolämpöpäivät saattavat yhteen kaukolämmön ammattilaiset ympäri Suomen.

Energiateollisuuden työmarkkinaseminaari 15.9-16.9.2022 ILMOITTAUDU

Energiateollisuuden työmarkkinaseminaari tarjoaa jälleen herätteleviä puheenvuoroja sekä käytännönläheisiä yritysesimerkkejä henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin kehittämiseen liittyen.

Tilaisuudessa tapaat niin energia-alan henkilöstön kehittämisestä vastaavat konkarit kuin vastikään alalle tulleet uudetkin kasvot. Tule mukaan yhteisiin keskusteluihin.

Tervetuloa, nähdään!