arrow_backward Uutisarkisto

Energiauutiset lisää uusien kuntapäättäjien tietoa alasta

Kunnallisvaaleissa valittiin paljon uusia päättäjiä. Osa päättäjistä saattaa vaihtua myös kunnallisten energiayhtiöiden hallinnossa. Energiaan erikoistunut Energiauutiset on oiva tapa lisätä kuntapäättäjien ja kuntavaikuttajien tietoa energiasta ja energiapolitiikasta.

Paikallinen energiayhtiö on merkittävä kuntavaikuttaja, jonka tarjoilemaa energia-alan tietopakettia kuntapäättäjät arvostavat. Energiayhtiön päättäjille ja tärkeimmille virkamiehille tilaama Energiauutisten vuosikerta on myös erinomainen tapa hoitaa paikallisia sidosryhmäsuhteita ja muistuttaa energiayhtiön olemassaolosta.

Kun tilaatte sidosryhmillenne vähintään viisi vuosikertaa Energiauutiset-lehteä, on vuosikerran hinta 80 euroa (sis. alv. 10 %). Normaali kestotilauksen hinta on 104 euroa.

Energiauutisten tilauksia hoitaa:
toimituksen assistentti Riitta Lahti, riitta.lahti@energia.fi, p. 050 548 1127.

Miksi Energiauutiset?

Energiauutiset on Suomen ainoa energiaan ja energiapolitiikkaan erikoistunut lehti. Painettu Energiauutiset ilmestyy seitsemän kertaa vuodessa. Painettua lehteä täydentää joka päivä päivitettävä verkkojulkaisu (www.energiauutiset.fi) ja kerran kahdessa viikossa lähetettävä uutiskirje. Tilaa maksuton uutiskirje täältä.

Energiauutisten lukijoita ovat energia-alan ammattilaiset ja energiapolitiikasta kiinnostuneet. Lehteä julkaisee Energiateollisuus ry.

Lisätiedot lehdestä:
toimituspäällikkö Petri Sallinen, petri.sallinen@energia.fi, p. 050 548 1113.