arrow_backward Uutisarkisto

Julkistaako yhtiösi Sähkön päivänä 23.1. oman Voimala-lahjoituksen?

STEK ry lahjoitti syksyllä sadalle suomalaiselle peruskoululle kaksi sataa Voimalaa. Voimala on energian oppimispaketti, jolla peruskoululaiset voivat tutustua uusiutuvan energian tuotantoon, varastointiin ja käyttöön. Voimala soveltuu 5. – 9 . luokille.

Voimalan on suunnitellut tietokirjailija ja keksijä Janne Käpylehto yhdessä opettajista ja asiantuntijoista koostuvan työryhmän kanssa. Voimala auttaa hahmottamaan, millaisia määriä sähköä erilaisiin toimintoihin tarvitaan ja kuinka paljon energiaa – lihasvoimaa tai auringonvaloa – niiden tuottamiseen tarvitaan. Oheen on laadittu tehtäviä, joita oppilaat voivat tehdä omatoimisesti. Voimalan tehtävät eivät vaadi oppilailta tai opettajalta syvällistä sähköilmiöiden tuntemusta. Voimala opettaa toiminnan ja käytännön kokeilujen kautta.

Myös energiayhtiöt voivat lahjoittaa Voimaloita kouluille. Yhteistyökumppanin logo ja vapaasti muotoiltava lyhyt teksti voidaan sijoittaa yhteistyökumppanin toiveiden mukaan Voimala-laatikon sivulle. Kartoitamme nyt energiayhtiöiden kiinnostusta tukea esim. oman alueen oppilaitoksia Voimala-paketilla. Luonteva ajankohta kertoa sitoumuksesta Voimala-lahjoitukseen on tuleva Sähkön Päivä 23.1.2018.

Miten tilaat Voimalan?

Voimalan yksikköhinta: 625 euroa (sis alv.) + toimituskulut n. 35 euroa
Voimalan toimitusaika: 4 kk tilaussitoumuksesta (aikaisintaan 1.5.2018)
Voimalan toimittaja: Solarvoima Oy/ Janne Käpylehto

Tilaukset ja lisätiedot: Kirsi Gimishanov – STEK, 040 4808 223, kirsi.gimishanov@stek.fi