arrow_backward Uutisarkisto

Kaffepaussi bloggaus: Ajankohtaiskoulutuksessa luodaan verkostoja

Pyydämme osallistujilta aina palautetta koulutustilaisuuden onnistumisesta. Numeroarvosanojen lisäksi myös vapaamuotoinen palaute on mielenkiintoista luettavaa. Ajankohtaisseminaarien palautteissa nousee usein esille verkostoitumisen tärkeys.

”Vahvuutena mahdollisuus tavata kollegoja ja alan muita osaajia.”
”Hajallaan olevat erityisosaajat voivat verkostoitua ja keskustella kaikista mahdollisista asioista.”

Tilaisuudessa tulee tietysti olla myös laadukas ohjelma. Kahvitauolla, yhteisessä aktiviteetissa tai illallisella voidaan jatkaa keskusteluita esityksissä esiin nousseista aiheista tai muuten vain ajankohtaisista teemoista. Kollegoiden vertaistuki voi olla konsultin neuvoja arvokkaampaa.

Koulutusten jälkeen toteutettavien palautekyselyiden lisäksi olemme viime aikoina toteuttaneet myös ennakkokyselyitä lähitulevaisuudessa järjestettävien koulutusten asiasisällöstä, ajankohdasta ja paikkakunnasta. Jos saat sähköpostiisi tällaisen kyselyn, niin suosittelen käyttämään muutaman minuutin vastaamiseen. Saat vastaamiseen kuluneen ajan korkojen kera takaisin osallistumalla koulutukseen, jossa asiakkaiden tarpeet ja toiveet on huomioitu.

Levillä 8.-9.2. pidettävä Kaukolämmön strategiaseminaari on esimerkki tilaisuudesta, joka tarjoaa toivottuja ja keskustelua kirvoittavia esityksiä. Tämän lisäksi se on loistava mahdollisuus liittyä osaksi kaukolämpöosaajien verkostoa.


Kynäilijä:
Kaukolämmön asiantuntia Juha Rakkolainen