arrow_backward Uutisarkisto

Kaffepaussi -bloggaus: Syksyllä puhaltaa muutoksen tuulet

Kesän aikana moni on ehtinyt paitsi nauttia auringosta ja mutustella mansikoita, myös pysähtyä miettimään, mitä syksy tuo tullessaan. Syksyllä monelle tulee tarve asettaa uusia tavoitteita oman kehittymisen suhteen. Joku aloittaa treenit kehittyäkseen paremmaksi juoksijaksi, toinen lähtee taidekurssille harjoittelemaan akvarellimaalausta, kolmas päättää lähteä hakemaan uutta osaamista koulunpenkiltä.

Syksy tarkoittaa uusia tuulia myös Adaton koulutustarjonnassa. Koulutuksellisena tavoitteenamme on murtaa perinteiset organisaatio- ja yksikkörajat ja olla siten mahdollistamassa asiakkaan edun ja liiketoiminnallisten tavoitteiden toteutuminen.

Energia-alalla puhutaan paljon uusista palvelu- ja liiketoimintamahdollisuuksista. Sähköistyvä liikenne -tilaisuudessa pohditaan energiayhtiön roolia sähköautoilussa. Asiakaspalvelun ajankohtaispäivillä kuullaan erikokoisten energiayritysten tuotteista ja palveluista. Uudessa Tekoälyn mahdollisuudet -seminaarissa keskustellaan siitä, mitä mahdollisuuksia AI luo energia-alan yrityksille. Islannin ryhmämatkalla puolestaan kaukolämmön asiantuntijoille tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua kansainväliseen seminaariin ja tutustua maan tuotantolaitoksiin.

Kiihtyvä työtahti sekä perinteisten toimintamallien purkaminen ja asioiden uudelleen miettiminen luovat kysyntää myös yrityskohtaisille koulutuksille sekä verkkototeutuksille. Syksyllä panostamme sähköisten koulutusten tarjonnan laajentamiseen. Otamme innolla kopin myös yrityskohtaisista koulutustarpeista. Kannattaa siis aina kysyä, miten voisimme tehokkaasti ja laadukkaasti ratkaista jonkin henkilöstöryhmän tai tietyn aihepiiriin liittyvän koulutustarpeenne.

Käy kurkkaamassa koulutuskalenteria ja valitse itsellesi sopivat koulutukset!


Kynäilijä:
Koulutuspäällikkö Maria Boholm