arrow_backward Uutisarkisto

Kaipaatko helpotusta kesätyöntekijöiden perehdytysurakkaan?

Sähkön vähittäismarkkinoiden perusteet on erityisesti energia-alalle tulleiden uusien asiakaspalvelu- ja myyntihenkilöiden tarpeisiin suunniteltu koulutuskokonaisuus.
Koulutuksessa käydään tehokkaasti läpi sähkömarkkinoihin, sopimuskäytäntöihin, mittaukseen, laskutukseen sekä kuluttajalainsäädäntöön liittyvät asiat. Koulutuksen tavoitteena on auttaa hahmottamaan sähkömarkkinoiden toiminnan kokonaisuus. Koulutus sopii oivallisesti myös opittujen asioiden kertaamiseen.

Valmennus on hieman reilun kahden tunnin mittainen. Se voidaan käydä läpi joko osio kerrallaan tai kokonaisuudessaan. Suoritusajat vaihtelevat kolmesta kuuteen tuntiin.

Seuraavat verkkovalmennukset alkavat 22.5. ja 5.6 eli juuri sopivasti kesätyöntekijöiden tuloa ajatellen. Yleiseen verkkovalmennukseen ilmoittaudutaan Adaton koulutuskalenterin kautta. Osallistujille toimitetaan kirjautumiseen tarvittavat tunnukset ja ohjeet sähköpostitse.

Valmennuksen hinta yksittäiselle henkilölle on 290 € + alv (aikaa suoritukseen kaksi viikkoa).

Verkkovalmennuksen voi tilata yrityksen käyttöön yhdeksi tai useammaksi kuukaudeksi Adaton kauppapaikasta. Yritykselle toimitetaan lista koulutuksen suorittaneista työntekijöistä sekä omien oppimistulosten vertailu yleisiin oppimistuloksiin.

Yrityskohtainen, kuukauden käyttöoikeus, maksaa 1190 € / yritys + alv.

  • 2 kk:n käyttöoikeus 1690 € + alv
  • 3 kk:n käyttöoikeus 2090 € + alv.

Lisätietoja antaa Edvard Lukka, edvard.lukka@energia.fi