arrow_backward Uutisarkisto

Kaukolämpöhuuma leviää syyskussa Helsinkiin!

Global District Energy Days -tapahtuman myötä kansainvälinen kaukolämpöhuuma leviää syyskuun lopulla Helsinkiin. Päivien ohjelmallinen kattaus on vertaansa vailla.

Huumaa nostatetaan jo tiistaina 25. päivä, jolloin tarjolla on laitosvierailuja ja kaupungin vastaanotto. Keskiviikkona alkavassa seminaarissa uusinta tietoa, kokemuksia, innovaatioita ja näkemyksiä esitetään poikkeuksellisen laajan esiintyjäkunnan toimesta.

Rinnakkaisten osioiden suomat valinnan mahdollisuudet takaavat, että jokaiselle osallistujalle asemasta tai organisaation koosta riippumatta löytyy mielenkiintoisia näkökulmia.

Kansainvälisen annin lisäksi pöytään katetaan myös parhaat Suomi -herkut

Torstaina 27.9. on erillinen Suomi-kokonaisuus, jonka teemoiksi nousevat:

  • Kaukolämpöverkon avaamisen mahdollisuudet ja haasteet
  • Kunta kaukolämpöyhtiön omistajana sekä
  • Tulevaisuuden teknologiat.

Tarkemmat tiedot ohjelmasta ja päivien juoksutuksesta löytyvät liitteestä.

Yhteistyökumppanit tiiviisti menossa mukana

Tilaisuus on houkutellut mukaan myös vaikuttavan joukon sponsoreita ja yhteistyökumppaneita. Kontaktointi on helppoa, sillä kumppanit osallistuvat aktiivisesti ja näkyvästi seminaaripäivien ohjelmaan.

Huolehdithan majoitusvarauksen kuntoon hyvissä ajoin!

Global District Energy Days -tapahtuman aikaan Helsingissä järjestetään myös muita suuria tapahtumia. Tästä johtuen hotellihuoneista tullaan lopulta käymään kova taisto. Varaathan siis majoituksesi pikimmiten.