arrow_backward Uutisarkisto

Kolme lähestymiskulmaa työn tekemiseen – valitse sopivin koulutuskombo

Henkilöstöhallinnon, rekrytoinnin, osaamisen kehittämisen sekä luottamushenkilöpuolen edustajille syksy on täynnä mielenkiintoisia koulutuksellisia mahdollisuuksia. Työn tekemistä tavalla tai toisella koskettelevia tilaisuuksia on tarjolla peräti kolme kappaletta. Tilaisuuksien näkökulmat ja koulutuksellinen anti täydentävät sopivasti toisiaan.

20.-21.9. järjestettävässä Työmarkkinaseminaarissa pohditaan energia-alan muuttuvia tarpeita ja epävarmuuden lisääntymistä. Teemoina nousevat esille työaikapankit, etätyö sekä perheen ja työn yhteensovittaminen. Esimerkkejä kuullaan niin energia-alalta kuin muiltakin sektoreilta.

Energiateollisuuden, Ammattiliitto Pro:n ja Suomen Konepäällystöliiton kanssa yhteistyössä toteutettava palkkausasioihin liittyvä koulutus pidetään 11.10. Päivän aikana käydään läpi palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmiä sekä luodaan katsaus tulevaan kehitykseen.

Marraskuun alussä järjestettävät Energia-alan HR-päivät puolestaan tarjoaa asiantuntijapuheenvuoroja liiketoimintalähtöisestä HR-analytiikasta, tekoälystä rekrytoinnissa, palkitsemisesta, työelämän tietosuojasta sekä ammatillisesta koulutuksesta ja oppimisesta työpaikoilla.