arrow_backward Uutisarkisto

Luvassa on oikea koulutusten supersyksy

Kevätkauden koulutukset vietiin verkkoon. Vaikka muutos oli nopea niin iloksemme otitte webinaarit ja online-koulutukset positiivisesti vastaan. Linjoilla oli parhaimmillaan jopa reilut neljäsataa kuulijaa! Yllätyimme itsekin, miten hyvin etäyhteydet taipuvat hankalienkin asioiden kouluttamiseen. Yhteen tarpeeseen etäosallistuminen ei kuitenkaan pysty vastaamaan, se on kasvotusten tapahtuva vuorovaikutus – kohtaamiset.

Toivomme, että syksyllä lähikoulutukset ja tapahtumat yhdistävät jälleen energia-alan toimijat ihan fyysisestikin. Olemme suunnitelleen syyskauden tarjonnan joustavasti ja kaikkeen on varauduttu. Voimme reivata kursseja ja niiden toteutuksia ripeästikin uuteen uskoon.

Koska ajankohtaisia aiheita riittää ja osa kevään koulutuksista siirrettiin syksyyn, on koulutuksia tarjolla enemmän kuin koskaan aiemmin. Tarjontaa on niin alalle tulleille uusille tekijöille kuin osaamisensa uudistamisesta haaveileville konkareillekin. Data ja sen louhiminen, tiedolla johtaminen, prosessien kehittäminen, projektien hallinta, hankintojen tekeminen sekä tuote- ja palvelukehitys ovat esimerkkejä aiheista, joihin liittyen tarjoamme viimeisimpiä oppeja niin sinulle kuin tiimiläisillesikin.

Koko syksyn tarjonnan löydät koulutuskalenteristamme. Webinaaritallenteisiin ja verkkokoulutuksiin pääset tutustumaan verkkokaupan puolella.