arrow_backward Uutisarkisto

Matchmakingiä ja pohdintoja älykkääseen energiajärjestelmään liittyen

Tammikuun Verkosto -messujen kokoava teema on yhteisrakentaminen. Tapahtumassa puhuttaa erityisesti Smart City, työturvallisuus, kyberturvallisuus ja rekrytointi.

Verkkoliiketoiminnan valoisa tulevaisuus ja pitkälle ulottuvat suunnitelmat lisäävät alan ammattimessutapahtuman tärkeyttä. Adato ja Energiateollisuus ovatkin aktiivisesti mukana Verkosto-messujen suunnittelussa.

Messuilla järjestämme maksuttoman Älykäs energiajärjestelmä -iltapäiväseminaarin. 23.1. pidettävässä seminaarissa käsitellään tulevaisuuden sähköverkkoihin liittyen TEMin Älyverkkotyöryhmän ehdotuksia, sähköisen liikenteen visioita ja televerkkojen roolia älykkään infran mahdollistajana. Tilaisuuden päätteeksi professori Jarno Limnell jakaa Verkostoteko 2019 -tunnustuksen verkkojen kyberturvallisuutta parantaneesta työstä.

Verkonrakentamisen isot investoinnit, uudet teknologiat sekä osaajien eläköityminen avaavat työllistymismahdollisuuksia. Tästä syystä messujen toisen päivän teemana on rekrytointi.

Järjestämme yhdessä Tampereen Messujen ja rekrytointeihin erikoistuneen Enersensen kanssa rekrytointitapahtuman. Tapahtumassa kuullaan puheenvuorot energia-alan työnantajalta, nuorelta osaajalta ja rekrytointiyritykseltä, tarjotaan alan työpaikoista kiinnostuneille sparrausta työnhakuun ja verkostoitumismahdollisuuksia sekä Energy Goes XR -kilpailun finaali. Osallistuminen tapahtumaan on veloitukseton sekä näytteilleasettajille että kävijöille.