arrow_backward Uutisarkisto

Näytteilleasettajaksi Kaukolämpöpäiville?

Kaukolämpöalan vaikuttajat asentajista toimitusjohtajiin kokoontuvat alan suurimpaan, vuosittaiseen tapahtumaan Hämeenlinnaan 23.-24.8. Paikalle odotetaan aikaisempien vuosien tapaan lähes 300 ihmistä!

Ensimmäisen päivän Kohtaamispaikalla esittäytyvät alalle palveluita ja tuotteita tarjoavat yhteistyökumppanit. Näytteilleasettajamyynti käy kiivaimmillaan. Jos haluatte tuoda palvelunne ja tuotteenne kaikkien tärkeimpien toimijoiden tietoisuuteen, varatkaa kumppanuuspaikkanne nyt! Ripeät ilmoittautujat saavat logonsa markkinointimateriaaleihin ja 20 %:n alennuksen Energiauutisten verkkolehden mainoksesta.

Uutuutena tämän vuoden tapahtumassa on yhteistyö Kuntaliiton kanssa. Tilaisuuteen osallistuu energiayhtiöiden edustajien lisäksi myös kuntien energia-asioista vastaavia henkilöitä ja muita kuntapäättäjiä.

Illan Lämpöklubilla on hauskanpidon lomassa varattu runsaasti aikaa myös seurustelulle niin kollegoiden kuin Kaukolämpöpäivien kumppaneidenkin kanssa. Tätä mahdollisuutta tuskin kannattaa jättää hyödyntämättä!

Lisätietoja tilaisuudesta: Riikka Mäki, riikka.maki@energia.fi, p. 050 330 2601

Käytännön järjestelyt: Paula Peura, paula.peura@energia.fi, p. 0400 504 949