arrow_backward Uutisarkisto

Nyt on asiantuntijan/tuotepäällikön rekry auki

Löytyykö sinulta energia-alan tuntemusta sähköverkoista ja -markkinoista? Entäpä kiinnostusta sähköverkkopuolen koulutussuunnittelun lisäksi kehityshankkeista vastaamisesta?

Etsimme nyt energia-alan osaajaa TUOTEPÄÄLLIKÖN / ASIANTUNTIJAN tehtävään.

Tehtävänkuvasi koostuu kahdesta osa-alueesta:

  • vastaat energiayhtiöille tarjottavien sähköverkkoihin ja -markkinoihin liittyvien seminaarien ja koulutusten tarjonnasta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Olet vastuussa asiakkaiden tarpeiden tunnistamisesta ja palvelusta sekä liiketoiminnan kehittämisestä.
  • vastaat sähköverkkopuolen tietohallintapalveluiden kehittämisestä ja liiketoiminnasta. Vedät hankkeita esimerkiksi verkkovalmennuksiin liittyen.

Haemme itsenäistä ja vuorovaikutustaitoista henkilöä, jolta löytyy kokemusta energia-alalta, mielellään sähköverkkojen parista. Sinulla on aito kiinnostus uusia koulutus- ja tietopalveluratkaisuja kohtaan. Haluat olla mukana edistämässä energia-alan osaamista niin koulutusten kuin tietopalveluiden osalta.

Lisäksi odotamme sinulta

  • yhteistyökykyä, sekä palvelu- ja myyntihenkisyyttä
  • taitoa hallita isoja kokonaisuuksia
  • kykyä toimia paineen ja aikataulujen alla
  • proaktiivista työotetta ja matkustusvalmiutta
  • tuntemus oppimisympäristöistä ja Online-koulutustyökaluista katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan luomaan ja kehittämään uutta osaamista ja oppimistyökaluja muuttuvalle energia-alalle, yhtiöön, jossa työskentelee sitoutuneita ja asialleen omistautuneita adatolaisia. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Etelärannassa.

Hae tehtävää sivujen www.experis.fi kautta viimeistään 10.2.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Heli Villa, p. 050 5703 680, ma 25.1. klo 15 – 16, to 4.2. klo 15 – 16 tai ma 8.2. klo 13 – 14.