arrow_backward Uutisarkisto

Osallistavassa strategiatyössä isketään viisaat päät yhteen

Energiateollisuus ry perusti syksyllä 2019 Kaukolämmön toimialaryhmän, jonka tarkoituksena on koordinoida kaukolämmön edunvalvontaa ja jäsenpalveluita. Toimialaryhmän keskeisenä tehtävänä on kansallisen kaukolämpöstrategian laatiminen. Konsultiksi työhön on valittu AFRY (ent. Pöyry). Toimialaryhmä toimii strategiatyön ohjausryhmänä.

Kaukolämpöalan kansallisen strategian tavoitteina on

  • Luoda toimialan yhteinen viestinnän raami
  • Toimia benchmarkina kaukolämpöyritysten strategioille ja toiminnan suunnittelulle
  • Käydä läpi osallistava prosessi strategian luomiseksi

Osallistava prosessi käynnistyy Kaukolämmön strategiaseminaarissa Ylläksellä 23.-24.1.2020, jossa strategian lisäksi käsitellään muitakin mielenkiintoisia aiheita. Itse odotan mielenkiinnolla the other danish guyn toimitusjohtaja Tommi Lähteen esitystä. Luvassa on suoraa puhetta itselleen rehellisyydestä ja sen vaikutuksesta omaan elämään. Mitä käydään läpi silloin, kun kaikki on vaarassa mennä ja, miten siitä selviää? Strategiaseminaari on korkeatasoisen ohjelman lisäksi myös loistava tilaisuus verkostoitua. Vielä ehdit ilmoittautumaan mukaan!

Osallistava prosessi kaukolämmön kansallisen strategian osalta jatkuu maaliskuussa kolmella alueellisella työpajalla. Merkkaa sinulle sopivin työpaja jo kalenteriisi! Ilmoittautuminen työpajoihin avautuu pikapuoliin Adaton koulutuskalenterissa.

  • Pääkaupunkiseutu torstai 5.3.2020
  • Oulu torstai 12.3.2020
  • Kuopio tiistai 17.3.2020

Projektin lopputuloksena julkaistaan kansallinen kaukolämpötoimialan strategia Kaukolämpöpäivillä Jyväskylässä 26.-27.8.2020. Varaa ajankohta kalenteristasi!


Kynäilijä:

Kaukolämmön asiantuntija Juha Rakkolainen