arrow_backward Uutisarkisto

Sähkön päivää vietetään jälleen 23.1.

Sähkön päivä on yhteispohjoismainen kampanja, johon osallistui viime tammikuussa Suomessa jo 40 yritystä ja järjestöä. Ensi tammikuussa viestimme jälleen siitä, miten sähkö tuo meille hyvinvointia. Tällä kertaa kerromme myös sähköautoilusta ja asiakasneuvonnasta.

Miten sinä voit osallistua Sähkön päivään?

Sähkön päivä on yrityksille helppo konsepti. Se on keino toteuttaa ”hyvän mielen” -asiakasviestintää ja saada näkyvyyttä. Osallistuminen Sähkön päivään ei lähtökohtaisesti maksa mitään. Mukaan voi lähteä hyvinkin pienimuotoisesti esimerkiksi somessa, tiedottamalla paikallismediaan tai isommin järjestämällä vaikkapa asiakastapahtuman. Sinä päätät kampanjointisi muodon, laajuuden ja kanavat.

Adato, Energiateollisuus ja Motiva tuottavat mukaan lähteville yrityksille ilmaisen materiaalipaketin, johon kuuluu mm. kuvamateriaalia ja valmiita some-nostoja. Linkin materiaaleihin saa ilmoittautumisen yhteydessä. Sähkön päivään voit ilmoittautua lähettämällä sähköpostia allekirjoittaneelle.

Mitä useampi yritys lähtee mukaan, sitä enemmän saamme huomiota. Tehdään siis yhdessä seuraavasta Sähkön päivästä ja viesteistämme vieläkin näkyvämpiä!

Lisätietoja antaa: Minna Laitinen, minna.laitinen@energia.fi, 050 3012 527