arrow_backward Uutisarkisto

Sähköverkkoprojektipäälliköille oma valmennusohjelma

Sähköverkkoon tehtävät miljardi-investoinnit takaavat sen, että isoja projekteja riittää. Nimenomaan sähköverkkoprojekteja toteuttavien toimijoiden tarpeita ja toiveita kuunnellen rakennettu projektipäällikkövalmennus antaa pätevyyden toimia menestyksekkäänä projektipäällikkönä.

Valmennuksessa käydään läpi projektin elinkaaren vaiheet, perehtyen erityisesti projektin suunnitteluun ja ohjaukseen liittyviin menetelmiin. Menetelmien soveltamisessa huomioidaan sähköverkkoprojektien erityispiirteet. Osallistujat oppivat myös johtamiseen sekä viestinnän ja sidosryhmien hallintaan liittyviä taitoja.

Koulutusohjelma on tarkoitettu sekä tilaaja- että urakoitsijaorganisaatioiden projektipäälliköille. Sähköverkkoprojektien eri toimijoita edustavilla yrityksillä on yhteisiä mielenkiinnon kohteita ja tavoitteita toiminnan kehittämiselle. Tämä antaa hyvän pohjan keskusteluille ja ryhmätöille.

Ohjelma on suunniteltu yhteistyössä alan toimijoiden ja Energiateollisuus ry:n kanssa. Helmikuussa alkava valmennus toteutetaan yhteistyössä Projketi-Instituutin kanssa.