arrow_backward Uutisarkisto

Syyskuussa kaukolämpöväki kokoontuu isosti

Global District Energy Days -tapahtuma järjestetään 25.-27.9.2018 Helsingissä, Marina Congress Centerissa. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä kaukolämpöalan kansainvälisen järjestön, Euroheat & Powerin, kanssa.

Kaukolämpöpäivien tapaan tilaisuus on oiva paikka tavoittaa suomalaiset kaukolämpöalan ammattilaiset ja tällä kertaa myös kansainväliset toimijat.

Perinteisiin Kaukolämpöpäiviin verrattuna tapahtuma on paitsi suurempi niin myös pidempi. Tiistaina 25.9. järjestetään ekskursioita ja Get Together -tapahtuma Helsingin kaupungintalolla. Keskiviikko ja torstai (26.-27.9.) ovat varsinaisia seminaaripäiviä, yhteistä illanviettoa unohtamatta. Seminaariohjelma koostuu osin yhteisistä ja osin rinnakkaisista osioista. Esityksiä pidetään sekä suomeksi että englanniksi.

Kohtaamispaikka on avoinna molempina seminaaripäivinä. Kohtaamispaikalla tapaat laajan skaalan palveluntarjoajia. Siellä kuulet tuoreimmista tuoteuutuuksista ja löydät parhaat yhteistyökumppanit.

Osallistumiseen liittyviä lisätietoja saa Paula Peuralta (paula.peura, 0400 504 949). Riikka Mäki (riikka.maki@energia, 050 330 2601) puolestaan kertoo mahdollisuuksistanne sponsoroinnin tai näytteilleasettajuuden näkökulmasta.