arrow_backward Uutisarkisto

Uusi vuosi, uudet koulutukset

Koulutustiimi aloitti tämän vuoden koulutusten ideoinnin ja suunnittelun jo varhain syksyllä. Työn tulos eli tämän vuoden tarjonta löytyy nyt koostettuna koulutuskalenterista.

Ajankohtaisia aiheita, kuten sähköistyvää liikennettä, älyverkkoja, ilmastonmuutosta ja palvelumuotoilua käsitellään ajankohtaisseminaareissa useista eri näkökulmista. Tarjolla on lukuisia uusia ajankohtaistilaisuuksia, mutta ei hätää, myös kiitellyimmät, tutut tapahtumat löytyvät koulutuskalenterista.

Energian tuotantoa käsitteleviin koulutuksiin on panostettu ja niistä kiinnostuneille onkin tarjolla pari kokonaan uutta tilaisuutta. Kaukolämpöpuolen tarjonta on perinteisesti ollut laajaa ja tilaisuudet erittäin pidettyjä. Yhtään vähempään emme tyydy tänäkään vuonna. Kaukolämpöasiantuntijat löytävät kalenterista esimerkiksi perinteiset Kaukolämpöpäivät ja Ykkösenä asiakas -tilaisuuden. Energiayhtiöiden asiakaspalveluhenkilöstölle suunnattuja tilaisuuksia on useampia. Näiden agendalla on esimerkiksi haastavat asiakaspalvelutilanteet ja asiakaspalvelun johtaminen. Sähköverkkopuolen ammattilaisille puolestaan tarjoillaan syvällistä tietoa niin maakaapeloinnista kuin verkkojen sijoittamisesta.

Tutustu koulutuskalenteriimme, inspiroidu ja haasta itsesi oppimaan lisää!