arrow_backward Uutisarkisto

Millainen tarve, sellainen koulutusratkaisu

Energia-alan ammattilaisena tiedät, että jatkuva kouluttautuminen ja osaamisen kehittäminen on välttämättömyys. Alan muutos- ja kehitysvauhti on huikea. Ajantasaista tietoa on imuroitava jatkuvasti, eri lähteistä.

Adaton rooli energia-alan hovikouluttajana on pitää osaajat ajan tasalla siitä, mitä on meneillään nyt ja mitä on näköpiirissä tulevaisuudessa. Olemme paitsi tiedon jakaja ja jalostaja, myös eri toimijoiden yhteen saattaja. Tilaisuutemme on tärkeitä paikkoja erilaisille kohtaamisille.

Koulutuskalenterimme on täynnä tarjontaa. Aiheet ovat monipuolisia, samoin kuin kohderyhmät. Tämän lisäksi myös tilaisuuden toteutustapa vaihtelee. Tavoitteena on löytää aina tarkoituksenmukaisin ja tehokkain tapa kuhunkin tarpeeseen.

Olemme jakaneet tarjontamme neljään eri kategoriaan: webinaareihin, koulutuksiin, ajankohtaisseminaareihin ja tapahtumiin.

  • Webinaarin ideana on jakaa tietoa tehokkaasti. Tieto on nopeasti hyödynnettävissä, missä ja milloin vain.
  • Koulutukset tukevat käytännönläheistä oppimista. Asioiden käsittelyssä mennään pintaa syvemmälle. Olennaista on, että kuultua voi soveltaa omassa työssä.
  • Ajankohtaisseminaarissa käsitellään asioita tiettyyn osaamisalueeseen liittyen, mutta olennaista on myös kollegoiden kohtaaminen ja vertaistuki.
  • Tapahtumat tarjoavat elämyksiä ja eri toimijoiden kohtaamisia. Tapahtumissa tapaavat niin alan vaikuttajat kuin palveluntarjoajat.

Toivottavasti onnistumme vastaamaan sinunkin uudistumistarpeisiin. Mikäli sinulla on toiveita, joihin emme ole hoksanneet tarttua, kerro niistä rohkeasti. Lähdemme miellämme haastamaan itseämme!