Koulutukset

Energia-alan johtava kouluttaja

Monimuotoiset koulutuksemme auttavat pysymään ajan tasalla jatkuvasti muuttuvalla energia-alalla.

Tarjoamme sekä lähiopetusta että verkkokursseja. Järjestämme myös yrityskohtaista koulutusta, jolloin aihe, paikka ja aikataulut ovat päätettävissänne.

Koulutuksemme kattavat koko toimialan: sähkökaupan, verkkotoiminnan, sähköverkkorakentamisen, energiantuotannon sekä kaukolämmön. Tämän lisäksi tarjoamme ajankohtaistilaisuuksia esimerkiksi liiketoiminnan kehittämiseen, palveluiden muotoiluun, projektihallintaan ja henkilöstöhallintoon liittyen.

Tunnemme energiasektorin läpikotaisin, ja päivitämme koulutuksiamme jatkuvasti vastaamaan toimintaympäristön muutoksia. Olemmekin markkinajohtaja energia-alan koulutuksissa.

Monta hyvää syytä osallistua

Monta hyvää syytä osallistua

Loistava ohjelma, yhteistyökumppaneiden ja kollegoiden näkeminen, uuden oppiminen. Oli syy osallistumiselle mikä tahansa, niin teemme kaikkemme, jotta sinäkin saat tilaisuudesta parhaan mahdollisen hyödyn. Tässä Kaukolämpöpäivien osallistujien fiilistelyä Vaasassa.

Tehoa asiakkaiden kontaktointiin

Tehoa asiakkaiden kontaktointiin

Kumppaniyrityksille tilaisuutemme ovat loistavia paikkoja näkyä, sillä paikalla on juuri oikea kohderyhmä. Kaukolämpöpäiville osallistuneet yritykset nostivat seuraavat hyödyt ylitse muiden. Kerromme mielellämme, missä tilaisuudessa teidän yrityksen olisi hyödyllistä olla mukana.

Kurssit ja tilaisuudet

Adaton kurssit ja tilaisuudet ovat mainio tapa kasvattaa osaamista, pysyä mukana alan kehityksessä ja verkostoitua. Järjestämme vuosittain yli 150 energia-alan koulutustilaisuutta. Koulutuksemme tunnetaan kokonaisvaltaisuudestaan ja asiantuntevista luennoitsijoistaan.

Verkkokoulutukset

Verkkokurssimme ja webinaarimme ovat joustava valinta kiireiselle ihmiselle. Kouluttautuminen onnistuu missä vain, joustavin aikatauluin. Hyödynnämme laajasti erilaisia materiaaleja kohderyhmän tarpeiden mukaan, mikä tehostaa oppimista.

Koulutuskokonaisuudet

Tarjoamme valmiita opintokokonaisuuksia energia-alan eri osa-alueilta. Opintokokonaisuutemme helpottavat koulutussuunnittelua ja asiantuntemuksen tavoitteellista kehittämistä. Kurssikokonaisuudet voi käydä läpi kokonaisuudessaan, tai osaamistaan voi täydentää yksittäisillä kursseilla.

Yrityskohtaiset koulutukset

Yrityskohtaiset koulutuksemme ovat hyvä ratkaisu räätälöidyn koulutuksen järjestämiseen. Koulutuksen sisältö ja aikataulu voidaan mukauttaa täysin yrityksen tarpeisiin, ja yrityksenne tiloissa kouluttaminen säästää aikaa ja kustannuksia.

Ota yhteyttä

Maria Boholm

Koulutuspäällikkö
 

Matkapuhelin 0400 568 239
Sähköposti