Koulutukset

Energia-alan johtava kouluttaja

Monimuotoiset koulutuksemme auttavat pysymään ajan tasalla jatkuvasti muuttuvalla energia-alalla.

Tarjoamme sekä lähiopetusta että verkkokursseja. Järjestämme myös yrityskohtaista koulutusta, jolloin aihe, paikka ja aikataulut ovat päätettävissänne.

Koulutuksemme kattavat koko toimialan: sähkökaupan, verkkotoiminnan, sähköverkkorakentamisen, energiantuotannon sekä kaukolämmön. Tämän lisäksi tarjoamme ajankohtaistilaisuuksia esimerkiksi liiketoiminnan kehittämiseen, palveluiden muotoiluun, projektihallintaan ja henkilöstöhallintoon liittyen.

Tunnemme energiasektorin läpikotaisin, ja päivitämme koulutuksiamme jatkuvasti vastaamaan toimintaympäristön muutoksia. Olemmekin markkinajohtaja energia-alan koulutuksissa.

Kurssit ja tilaisuudet

Adaton kurssit ja tilaisuudet ovat mainio tapa kasvattaa osaamistaan, pysyä mukana alan kehityksessä ja verkostoitua. Järjestämme vuosittain yli 150 energia-alan koulutustilaisuutta. Koulutuksemme tunnetaan kokonaisvaltaisuudestaan ja asiantuntevista luennoitsijoistaan.

Verkkokoulutukset

Verkkokurssimme ja webinaarimme ovat joustava valinta kiireiselle ihmiselle. Kouluttautuminen onnistuu missä vain, joustavin aikatauluin. Hyödynnämme laajasti erilaisia materiaaleja kohderyhmän tarpeiden mukaan, mikä tehostaa oppimista.

Koulutuskokonaisuudet

Tarjoamme valmiita opintokokonaisuuksia energia-alan eri osa-alueilta. Opintokokonaisuutemme helpottavat koulutussuunnittelua ja asiantuntemuksen tavoitteellista kehittämistä. Kurssikokonaisuudet voi käydä läpi kokonaisuudessaan, tai osaamistaan voi täydentää yksittäisillä kursseilla.

Yrityskohtaiset koulutukset

Yrityskohtaiset koulutuksemme ovat hyvä ratkaisu räätälöidyn koulutuksen järjestämiseen. Koulutuksen sisältö ja aikataulu voidaan mukauttaa täysin yrityksen tarpeisiin, ja yrityksenne tiloissa kouluttaminen säästää aikaa ja kustannuksia.

Ota yhteyttä

Maria Boholm

Koulutuspäällikkö
 

Matkapuhelin 0400 568 239
Sähköposti