Koulutukset

Energia-alan johtava kouluttaja

Monimuotoiset koulutuksemme auttavat pysymään ajan tasalla jatkuvasti muuttuvalla energia-alalla.

Tarjoamme sekä lähiopetusta että verkkokursseja. Järjestämme myös yrityskohtaista koulutusta, jolloin aihe, paikka ja aikataulut ovat päätettävissänne.

Koulutuksemme kattavat koko toimialan: sähkökaupan, verkkotoiminnan, sähköverkkorakentamisen, energiantuotannon sekä kaukolämmön. Tämän lisäksi tarjoamme ajankohtaistilaisuuksia esimerkiksi liiketoiminnan kehittämiseen, palveluiden muotoiluun, projektihallintaan ja henkilöstöhallintoon liittyen.

Tunnemme energiasektorin läpikotaisin, ja päivitämme koulutuksiamme jatkuvasti vastaamaan toimintaympäristön muutoksia. Olemmekin markkinajohtaja energia-alan koulutuksissa.

Webinaarit

Mitä jos opiskelisit juuri silloin kuin itse haluat. Webinaari on tehokas ja kustannusystävällinen tapa kouluttautua vaikka omalta kotisohvalta. Löydät meiltä klassikkoaiheiden lisäksi energia-alan uusimmat virtaukset.

Koulutukset

Uutta energiaa osaamiseesi! Koulutuksissamme saat tiiviissä paketissa tietoa alan muutoksista ja kartutat osaamistasi. Kysy asiantuntijoiltamme lisää ja verkostoidu osaajien kanssa.

Ajankohtaisseminaarit

Energia-ala muuttuu jatkuvasti – pysytkö perässä? Ajankohtaisseminaarimme tukevat yrityksiä johtamaan tiedolla sekä uudistumaan hallitusti. Osallistujille ne ovat täynnä mielekästä ja viihdyttävää oppimista.

Tapahtumat

Tapahtumamme ovat monelle vuoden kohokohta, joka tuo yhteen alan kovimmat osaajat. Tapaa palveluntarjoajia ja kollegoja vapaamuotoisemmin ja löydä organisaatiorajat ylittäviä ratkaisuja.

Verkkokoulutukset

Verkkokurssimme ja webinaarimme ovat joustava valinta kiireiselle ihmiselle. Kouluttautuminen onnistuu missä vain, joustavin aikatauluin. Hyödynnämme laajasti erilaisia materiaaleja kohderyhmän tarpeiden mukaan, mikä tehostaa oppimista.

Yrityskohtaiset koulutukset

Yrityskohtaiset koulutuksemme ovat hyvä ratkaisu räätälöidyn koulutuksen järjestämiseen. Koulutuksen sisältö ja aikataulu voidaan mukauttaa täysin yrityksen tarpeisiin, ja yrityksenne tiloissa kouluttaminen säästää aikaa ja kustannuksia.

shutterstock_692680756

Koulutuskokonaisuudet

Tarjoamme valmiita opintokokonaisuuksia energia-alan eri osa-alueilta. Opintokokonaisuutemme helpottavat koulutussuunnittelua ja asiantuntemuksen tavoitteellista kehittämistä. Kurssikokonaisuudet voi käydä läpi kokonaisuudessaan, tai osaamistaan voi täydentää yksittäisillä kursseilla.

Näytä kurssitarjonta

Ota yhteyttä

Maria Boholm

Koulutuspäällikkö
 

Matkapuhelin 0400 568 239
Sähköposti

Kokemuksia Adaton tapahtumista

Kaukolämpöpäivien osallistujien fiilistelyä Vaasassa.

Kaukolämpöpäiville osallistuneet yritykset nostivat seuraavat hyödyt ylitse muiden.