arrow_backward Uutisarkisto

Tutustu kaukolämpöalan vuoden 2024 monipuolisiin tilaisuuksiin ja ilmoittaudu mukaan!

Kaukolämpöalalla työskenteleville ja alasta kiinnostuville on tarjolla monipuolisia koulutuksia ja seminaareja koko vuoden 2024 ajan. Merkitse siis tulevien tilaisuuksien ajankohdat kalenteriisi jo nyt tai ilmoittaudu heti mukaan!

________________________________________

Rakennuttajan on nimettävä rakennushankkeille turvallisuuskoordinaattori. Koulutuksessa käydään läpi turvallisuuskoordinaattorin vastuita ja tehtäviä.

Turvallisuuskoordinaattori energia-alalla, 14.3.2024 Vantaa

________________________________________

Kaukolämmön ykkösenä asiakas on vuotuinen myyntihenkilöstön, teknisen asiakastuen sekä asiakaspalvelu- ja toimistohenkilöstön päätapahtuma. Luvassa on monipuolisia esityksiä ja useita ajankohtaisia teemoja.

Kaukolämmön ykkösenä asiakas, 21.-22.5.2024 Kotka

________________________________________

Tavoitteena on saada Suomesta kattava edustus osallistujia EHP:n kongressiin!

“The Euroheat & Power Congress is our flagship business event. It offers exclusive, high-level perspectives on legislation, business models, technology and market developments shaping the district heating and cooling industry. ”

Matka Euroheat & Power kongressiin, 2.-5.6.2024 Rotterdam

________________________________________

Kaukolämpöpäivät on jo ilmiö. Tapahtuma tunnetaan laadukkaasta ohjelmasta ja alan kehitystä eteenpäin vievistä keskusteluista. Lukuisat asiantuntijaesitykset ja kohtaamispaikan näytteilleasettajat ovat tärkeä osa tapahtumaa. Kaukolämpöpäivät saattavat yhteen kaukolämmön ammattilaiset.

Kaukolämpöpäivät, 28.-29.8.2024 Helsinki

________________________________________

Kaukolämpöasentajapäivillä kuulet ajankohtaisia ja käytännönläheisiä esityksiä asentajien työtehtäviin ja kaukolämpöalaan liittyen. Päivien tärkeänä tavoitteena on koota kaukolämpöasentajat ja muut vastaavissa tehtävissä toimivat tapaamaan toisiaan sekä vaihtamaan kokemuksia ja näkemyksiä.

Kaukolämpöasentajapäivät, 18.-19.9.2024 Lappeenranta

________________________________________

Marraskuu lopetellaan Mittauksen ajankohtaispäivillä missä tänä vuonna käsitellään monipuolisesti niin kaukolämmön ja kuin sähkön mittaukseen liittyviä asioita. Päivä aloitetaan yhteisellä osiolla ja päivän edetessä ohjelmassa on rinnakkaiset osiot: kaukolämpö ja sähkö.

Mittauksen ajankohtaispäivä, 27.11.2024 Vantaa