arrow_backward Uutisarkisto

Uuden vuoden lupauksia

Vuodenvaihde on perinteisesti lupausten aikaa. Entäpä jos tänä vuonna nuo lupaukset

tarkoittavatkin enemmän yhteisiä hetkiä kollegoiden kanssa, enemmän ajankohtaisen tiedon äärelle hakeutumista?

Tai vaihtoehtoisesti, samaan hyvään malliin jatkamista, arjen piristämistä seminaareissa?

Vuosi 2023 starttaa Sähköverkkoextran esittelywebinaarin parissa. Suosittu tietopalvelumme tehostaa ja helpottaa energiayrityksissä työskentelevien arkea tarjoamalla ajankohtaistietoa, ohjeita ja suosituksia asiantuntijatyön helpottamiseksi. Tervetuloa katsomaan käytännössä millaisesta palvelusta on kyse!

Työn tekeminen ja sen luonne on muuttunut voimakkaasti. Myös esihenkilötyön painopiste on siirtynyt työsuoritusten valvonnasta kokonaisuuksien hallintaan. Hyvin johdetut ihmiset ovat motivoituneita, toimivat tehokkaammin ja oikeaan suuntaan. Oletko juuri aloittamassa esihenkilönä, vai olisiko aika tuulettaa ajatuksia? Helmikuun alussa starttaava Energia-alan esihenkilövalmennus antaa hyvän kuvan esihenkilönä toimimisesta, esihenkilön tehtävän haasteista, toisten johtamisesta, delegoinnista, motivoinnista sekä itsensä johtamisesta ja ajankäytöstä.

Kevät tuo tullessaan monipuolisen tarjonnan. Koulutusvalikoimastamme löytyy muun muassa laadukkaita asentajakoulutuksia ja mielenkiintoisia tapahtumia. Muutamia nostoja kevään kalenterista: helmikuun alkaessa kaukolämpöala kokoontuu Strategiaseminaarin merkeissä. Maaliskuussa näemme pitkästä aikaa Peilin Paikka -seminaarissa sekä kouluttaudutaan sähkönjakeluverkon maadoitusten parissa.

Monimuotoiset koulutuksemme auttavat pysymään ajan tasalla jatkuvasti muuttuvalla energia-alalla. Lämpimästi tervetuloa!