Viestintäpalvelut

Palvele asiakkaitasi viestinnän avulla

Tuotamme energia-alan yrityksille asiakasviestintää sekä perinteisiin että digitaalisiin kanaviin.

Laadukas viestintä auttaa saavuttamaan liiketoimintatavoitteita ja palvelemaan asiakkaita entistä paremmin. Tuotamme esimerkiksi paperisia ja sähköisiä asiakaslehtiä, blogisisältöjä, uutiskirjeitä sekä sosiaalisen median sisältöjä.

Viestintäpalvelumme räätälöidään aina tarpeidenne mukaisesti. Energia-alan tuntemuksemme ja viestintäosaamisemme ansiosta sisältömme ovat aina ajankohtaisia, informatiivisia ja viihdyttäviä.

Viestintää yhteistyössä

Räätälöimme viestintäpalvelumme aina tarpeen mukaan. Tutustu viestinnän suunnittelun ja toteuttamisen konseptiimme.

Viestintäryhmät

Paikallisen viestinnän tekeminen ei tarvitse olla yksin puurtamista. Saat tukea oman yhtiösi viestintään ja valmiita nykyaikaisia materiaaleja liittymällä Adaton viestintäryhmiin.

Sähköverkkoyhtiöt

Verkkoyhtiöiden viestinnän tehtävä on tehdä omasta toiminnasta ymmärrettävämpää ja hyväksyttävämpää. Katso, miten saamme valjastettua alaan liittyvän osaamisemme yhtiönne parhaaksi.

Lämpöyhtiöt

Toteutamme paikallisille lämpöyhtiöille brändiä ja yhtiön omaa liiketoimintaa tukevaa monikanavaviestintää yhtiön päättämässä laajuudessa. Digitaalisen viestinnän aikakaudella verkkonäkyvyys on tärkeää ja sillä vastataan myös kilpailevien lämmitysmuotojen tuomaan paineeseen.

Referenssejä

Tutustu kaukolämpö- sekä energiayhtiöille tuottamiimme asiakasjulkaisuihin. Tuotamme asiakkaan toiveiden mukaisen kokonaisuuden yhdistellen ajankohtaisia energia-aiheita ja lifestyle-sisältöjä, joita voidaan hyödyntää asiakasjulkaisujen lisäksi blogeissa sekä sosiaalisen median kanavissa.

Ota yhteyttä

Ulla Kaila

Viestintäpalvelupäällikkö
 

Puhelin 040 537 6611
Sähköposti

Ari J. Vesa

Päätoimittaja
Asiakasviestintä & Viestintäryhmät  

Matkapuhelin 0500 801 105
Sähköposti

Riitta Lahti

Toimituksen assistentti
Viestintä, trafiikki & sopimukset  

Matkapuhelin 050 548 1127
Sähköposti