Viesti menee perille huutamattakin!

Inhimillisen, asiakkaiden arkea helpottavan ja oikeissa kanavissa toteutetun viestinnän voima uskomaton. Kaukolämmön asiakasviestintä hoituu kokeneen yhteistyökumppanin kanssa vaivatta ja nyt myös lähes ilmaiseksi.

Asiakasviestinnän syystarjouksena loppuvuoden uutisvirta ilmaiseksi nettisivuillenne!

Ajantasaiset ja jatkuvasti päivittyvät nettisivut ovat yrityksen viestinnän kulmakivi. Mikäli sisältöjen tuottaminen nettisivuille takkuaa, kannattaa tarttua lokakuun hillittömään tarjoukseemme. Kun teette uutisvirtaa koskevan tilauksen vuosiksi 2021-2022, saatte loppuvuoden ajan tuoreita lämpöaiheisia uutisia sivuillenne aivan ilmaiseksi! Juttuja tuotetaan sivustolle vuosittain 24-30 eli noin kahden viikon välein.

Tänä vuonna maksettavaksi tulee vain uutissivun tekokustannukset tai juttupankin aloituskulu, jotka ovat n. 450 eur (0 alv). Ensi vuoden alusta alkaen veloitamme kuukausimaksun, joka on 265 €/kk.

Vuoden 2022 jälkeen sopimus jatkuu automaattisesti kalenterivuoden kerrallaan, jos sitä ei irtisanota 6 kuukautta ennen sopimuskauden loppua.

 

Jätä yhteystietosi ja anna meidän tehdä ehdotus!

Viesti

Kerrotaan ennen kuin asiakas ehtii kysymään

Jäätävä alan osaaminen on vahvuutemme. Viestinnän tekemisen tavoitteena meillä on proaktiivisuus sekä inhimillisten ja asiakkaan arkea helpottavien sisältöjen tuottaminen. Keinot ovat monet. Halutessanne

  • tuotamme säännöllistä uutisvirtaa nettisivuillenne.
  • teemme päivityksiä some-kanaviinne.
  • tuotamme asiantuntija-artikkeleita julkaisuihinne.
  • vastaamme painetun lehden sisällöntuotannosta sekä paino- ja postitusprosessista.
  • hoidamme kokonaisuudessaan sähköisen ja painetun asiakasviestintänne.