Sähköverkkoyhtiöt

Viestinnällä vaikutetaan asiakastyytyväisyyteen ja mielikuvaan

Älä jää yksin – viestintäryhmästä lisäresursseja & yhteisöllisyyttä energia-alan viestintävastuullisille.

Maailmanpoliittinen tilanne on vyörynyt energia-alan rakenteisiin. Haasteisiin reagoidessa ei ole aina ollut aikaa, tai edes mahdollisuuksia, sammuttaa asiakkaiden tiedonjanoa parhaalla mahdollisella tavalla. Nyt odotukset viestinnälle ovat tavanomaista korkeammalla.

Nyt ei ole sähkönjakelu katkennut, mutta asiakkaat kaipaavat jatkuvaa ja luotettavaa informaatiota, tulevina aikoina enemmän kuin kenties koskaan aiemmin. Viestintäryhmissä työstämme yhdessä ajankohtaisia aiheita ja pohdimme jo ennakolta aihioita tulevaan. Näin viemme itse keskustelua eteenpäin eikä aika kulu enää pelkkään reagointiin. Toimimme suunnitellen ja kehittäen.

Sähköverkkoyhtiöiden viestintä aktivoituu monesti häiriötilanteessa. Häiriöviestintä on tärkeää, mutta sähköverkkoyhtiön asiakasviestinnän tulee olla muutakin kuin sähkökatkoista ja niiden korjaamisesta kertomista.

Sähkön käyttäjien ei ole helppoa ymmärtää sähkömarkkinoita tai verkkoliiketoimintaa. Nyt janotaan myös energiansäästöviestintää ja hyviä vinkkejä sähkön käyttöön. Yritysten tuleekin pystyä paremmin kuvaamaan asiakkailleen, mitä säädetyt lait käytännössä tarkoittavat, miksi investoidaan ja ennen kaikkea, mitä kaikki tarkoittaa asiakkaan näkökulmasta. Taustojen ja hyötyjen selittäminen ja havainnollistaminen edistää toimenpiteiden ja hinnoittelun hyväksyttävyyttä.

Adaton viestinnällinen vahvuus on alan ymmärrys ja tuntemus sekä mahdollisuus hyödyntää tuoreinta tietoa. Viestintäratkaisut joustavat yhtiöiden tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Haluamme olla kehittämässä ja tukemassa verkkoyhtiöiden viestintää monikanavaisten palveluidemme avulla.

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä, millainen ratkaisu sopisi yhtiöllenne.

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme

 
 
Olen kiinnostunut, ottakaa minuun yhteyttä ja kertokaa lisää

Verkkopalveluiden viestintäryhmästä

Kaukolämmön paikallisviestintäryhmästä

Molemmista viestintäryhmistä

Ulla Kaila

Viestintäpalvelupäällikkö
 

Puhelin 040 537 6611
Sähköposti

Ari J. Vesa

Päätoimittaja
Asiakasviestintä & Viestintäryhmät  

Matkapuhelin 0500 801 105
Sähköposti