Yrityskohtainen koulutus

Järjestämme yrityksille täysin räätälöityjä koulutuksia. Niin koulutuksen sisältö, ajankohta kuin paikkakin ovat vapaasti päätettävissänne, mikä säästää aikaa ja kustannuksia.

Kouluttajinamme toimii omien asiantuntijoidemme lisäksi energia-alan parhaita spesialisteja.

Asiantuntijaverkostomme ansiosta pystymme järjestämään koulutusta mistä hyvänsä energia-alan aiheesta, joten jos etsimääsi koulutusta ei löydy valikoimistamme, ota yhteyttä.

Haukiputaan Sähköosuuskunta ja Nostotyöt verkostotöissä -kurssi:

Haukiputaan Sähköosuuskunnan koko asennushenkilöstö osallistui Nostotyöt verkostotöissä -kurssille. Kurssi sisälsi paljon uutta tietoa osuuskunnan asentajille:

“Olimme erittäin tyytyväisiä kurssitoteutukseen. Saimme uusia näkökulmia, jotka käytännön töissä olivat jääneet huomiotta, ja kurssin ansiosta osaamme nyt välttää monet riskitilanteet”, kertoo verkkoliiketoiminnan päällikkö Juha Sipola.

Erityiskiitosta sai kurssin kouluttajan tietous ja osallistujia aktivoiva ote: “Kouluttaja oli ehdottoman pätevä, osallisti kurssilaisia ja esitti teoreettisimmatkin asiat käytännönläheisessä ja ymmärrettävässä muodossa.”

Onnistuneen kurssin ansiosta asennushenkilöstön työ on entistä riskittömämpää: “Kurssi lisäsi hyvin konkreettisesti päivittäistä työturvallisuuttamme. Koulutus toi meille korvaamattomia oppeja, ja suosittelenkin lämpimästi Adaton kurssia kaikille nostotöitä tekeville.”

“Koulutus toi meille korvaamattomia oppeja, ja suosittelenkin lämpimästi Adaton kurssia kaikille nostotöitä tekeville.”

 

–Juha Sipola,
Haukiputaan Sähköosuuskunta

Ota yhteyttä

Maria Boholm

Koulutuspäällikkö
 

Matkapuhelin 0400 568 239
Sähköposti