Yrityskohtaiset koulutukset

Järjestämme yrityksille täysin räätälöityjä koulutuksia. Niin koulutuksen sisältö, ajankohta kuin paikkakin ovat vapaasti päätettävissänne, mikä säästää aikaa ja kustannuksia.

Kouluttajinamme toimii omien asiantuntijoidemme lisäksi energia-alan parhaita spesialisteja.

Asiantuntijaverkostomme ansiosta pystymme järjestämään koulutusta mistä hyvänsä energia-alan aiheesta, joten jos etsimääsi koulutusta ei löydy valikoimistamme, ota yhteyttä.

Esimerkkejä koulutustarjonnastamme:

Turvallisuuskoordinaattori energia-alalla

Rakennuttajan on nimettävä hankkeille turvallisuuskoordinaattori hoitamaan työturvallisuusasioita. Vaatimus tulee valtioneuvoston asetuksesta rakennustyön turvallisuudesta (205/2009).

Koulutuksessa käydään läpi turvallisuuskoordinaattorin vastuita ja tehtäviä. Rakennushankkeeseen nimetyn turvallisuuskoordinaattorin tulee varmistaa eri osapuolten välinen yhteistyö työturvallisuuteen liittyvissä asioissa sekä huolehtia siitä, että hankkeeseen on laadittu turvallisuusasiakirja ja -säännöt sekä menettelyohjeet.

Ota yhteyttä

Juha Rakkolainen

Asiantuntija
Kaukolämpö 

Matkapuhelin 040 541 6960
Sähköposti

Sähkömarkkinoiden sopimusehdot

Koulutus käsittelee sopimusehtoihin tulleita muutoksia ja selkiyttää ehtojen tarkoitusta. Tämän lisäksi käydään läpi, mitä laki sanoo ehdoista ja niiden voimaansaattamisesta.

Osallistujat voivat lähettää kouluttajalle ennakkoon sähkösopimuksiin liittyviä ongelmia ja kysymyksiä, jotka kouluttaja käsittelee koulutuksessa yhdessä muiden ennakkotapausten kanssa.

Ota yhteyttä

Maria Boholm

Koulutuspäällikkö
 

Matkapuhelin 0400 568 239
Sähköposti

Energiateollisuuden työehtosopimukset

Koulutuksessa käydään läpi keskeisimpiä kohtia energiateollisuuden työehtosopimuksista. Lisäksi käsitellään olennainen, aiheeseen liittyvä lainsäädäntö. Aiheita ovat palkkaus, työajat, erilaiset vapaat ja työehtosopimusten soveltamisalat.

Kurssi soveltuu työnantajan edustajille, esimiehille ja henkilöstöasioista vastaaville. Koulutus voidaan järjestää energiateollisuuden toimihenkilöiden ja ylempien toimihenkilöiden työehtosopimuksesta tai työntekijöiden työehtosopimuksista.

Ota yhteyttä

Maria Boholm

Koulutuspäällikkö
 

Matkapuhelin 0400 568 239
Sähköposti

Sätky-koulutukset

SFS 6002 Sätky-koulutus täyttää työnantajalle kuuluvan työturvallisuuslain (738/2002) 14 §:n mukaisen koulutusvelvoitteen.

Adaton koulutuskalenterista löytyvät yleiset Sätky-koulutukset ja niiden aikataulut. Mikäli yleisten Sätkyjen aikataulut eivät sovi tai jos koulutettavia on kerralla monia, yritys voi tilata itselleen Sätky-koulutuksen. Tutustu tarjolla oleviin mahdollisuuksiin.

Ota yhteyttä

Miia Miettinen

Asiantuntija
Sähköverkot 

Matkapuhelin 050 351 3573
Sähköposti

Projektinhallinnan valmennus

Projektipäällikkö tarvitsee työssään monipuolisen osaamisperustan, joka on hyvä varmistaa koulutuksessa kokeneen projektiasiantuntijan johdolla. Osallistuja saa tiedot, työkalut ja menetelmät, joita jokainen projektipäällikkö tarvitsee työssään kyetäkseen hallitsemaan projektinsa tuloksellisesti. Käsitellään projektin elinkaaren vaiheet kokonaisuudessaan tavoiteasetannasta resursointiin, vaiheistamiseen, toimitukseen, seurantaan ja raportointiin.

Tavoitteena on antaa osallistujalle ammattitaitoiseen ja kustannustehokkaaseen projektinhallintaan liittyvät valmiudet. Koulutus (n. 2-3 päivää) voidaan järjestää yrityksenne tiloissa. - Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

Outi Vainio

Koulutussuunnittelija
 

Matkapuhelin 044 570 4084
Sähköposti