Tietopalvelut

Kaikki ajankohtainen energia-alasta

Tarjoamme jalostettua, käyttövalmista tietoa sähkö- ja kaukolämpöalan yrityksille.

Verkkopohjaiset, aina saatavilla olevat palvelumme tehostavat yrityksenne asiakaspalvelua, palvelevat loppuasiakkaita ja helpottavat teknisen henkilökunnan työtä.

Tuotamme myös ohjeita ja muita materiaaleja energia-alan asiantuntijoiden käyttöön.

Extrat uudistuivat 1.11.2022. Uudistuksessa panostimme visuaalisuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Asiakkaiden toiveiden mukaisesti extrojen perusrakenne säilyi ennallaan.  

Uudistuksen myötä Adaton extrapalveluiden kirjautuminen uudistui

Myös tunnistautuminen uudistui. Aiemmin käytössä olleet yrityskohtaiset tunnukset eivät enää toimi. Pääset luomaan käyttäjätilin ja kirjautumaan sisään uuteen palveluun ensimmäisellä käyntikerralla, jos yrityksesi on Kaukolämpöextran, Sähköverkkoextran tai Energiapaketin asiakas. Henkilökohtainen tunnus ja salasana mahdollistavat unohtuneen tunnuksen tilaamisen sähköpostiin saman tien. Rinnakkaisena tapana extraan on mahdollista päästä edelleen asiakasyrityksen sisäverkosta IP-tunnistuksen avulla. 

Kaukolämpöextra

Kaukolämpöextra sisältää kaukolämmön ajankohtaistietoa sekä kaukolämpöalan suositukset ja ohjeistukset. Kaukolämpöyritysten koko henkilöstölle suunnattu palvelu tehostaa ja helpottaa päivittäistä työskentelyänne kokoamalla tärkeää informaatiota helppokäyttöiseen muotoon.

Sähköverkkoextra

Sähköverkkoextra helpottaa sähköverkkojen sekä niiden pystyttämisen ja ylläpidon parissa työskentelemistä. Sähköverkkoekstrasta löydät selkeässä ja nopeasti haettavassa muodossa ajankohtaista sähköverkkotietoa, kuten alaa koskevat suositukset, verkostourakka-asiakirjat sekä paljon muita ohjeistuksia.

Muut tietopalvelut

Ekstra-palveluiden lisäksi tietopalvelumme sisältävät ajankohtaisia energia-aiheita käsittelevän Energiapaketin, joka tarjoaa laajasti tilastoja ja tietoa esimerkiksi energia-alan yritysjohtajien ja asiantuntijoiden käyttöön.

Energiayhtiöiden vertaileva asiakastutkimus
Energiateollisuus ry toteuttaa vuoden 2023 aikana energiayhtiöiden vertailevan asiakastutkimuksen yhdessä tiedolla johtamisen konsulttiyhtiö Innolinkin ja Adato Energia Oy:n kanssa.
Tutkimuksessa painotetaan asiakaskokemusta sekä asiakkaiden suhdetta omaan energiayhtiöön.

Materiaalit

Tuotamme myös verkkokoulutuksia, julkaisuja, suosituksia ja ohjeita energia-alan toimijoiden käyttöön.

Materiaaleistamme löydät laajan kirjon ajankohtaista tietoa, energia-alan perusteet -verkkokoulutuksesta sähköasemien hankintaohjeisiin.