Lämpöyhtiöt

Lisäresursseja ja yhteisöllisyyttä viestintään

Adato Energia toteuttaa paikallisille lämpöyhtiöille brändiä ja yhtiön omaa liiketoimintaa tukevaa monikanavaviestintään yhtiön päättämässä laajuudessa.

Alan yrityksille perustetussa viestintäryhmässä työstämme yhdessä ajankohtaisia aiheita, pohdimme ennakolta aihioita tulevaan ja suunnittelemme, miten alan paikallisviestintää kehitetään.  Näin viemme itse keskustelua eteenpäin, eikä aika kulu enää pelkkään reagointiin. Toimimme suunnitellen ja kehittäen.

Uusi palvelumme Viestintäryhmät on resurssi- ja kustannustehokas ratkaisu lämpöyhtiöiden liiketoiminnan tukemiseen. Yhdessä tehden ja suunnitellen kokonaisuuden hallitseminen helpottuu. Kaukolämmön viestintäryhmät on paineita helpottava ja poistava ratkaisu alan viestintävastuullisille. Palvelu tuottaa materiaalia paikallisten yhtiöiden viestintäkanaviin käytettäväksi sellaisenaan tai paikallisella osiolla täydennettynä.

Digitaalisen viestinnän aikakaudella verkkonäkyvyys on tärkeää ja sillä vastataan myös kilpailevien lämmitysmuotojen tuomaan paineeseen. Yritys- ja tuotebrändiä hallitaan hyvällä ja aktiivisella asiakasviestinnällä. Voimme olla mukana nettisivujen suunnittelusta valmiin materiaalin jakeluun sekä pelkästään materiaalin tuotannossa. Materiaalit sopivat käytettäväksi myös vahvasti brändätyn, oman viestinnän tukena.

Kaukolämmön viestintäryhmä tuo apua päivittäisiin viestintähaasteisiin täydentämällä omaa tekemistä, tarjoten siihen lisämateriaalia tai jopa valmiin paketin. Käytetään yhdessä parhaat ratkaisut paikalliseen viestintään ja otetaan yhdessä tekemisen hyödyt käyttöön.

Viestintäpalvelu pähkinänkuoressa:

Kyseessä on Adato Energia Oy:n luotsaama palvelu, joka tuottaa lämpöyhtiöille nykyaikaista, ajantasaista viestintämateriaalia, helpottamaan ja ratkaisemaan paikallisia viestintätarpeita.
Palvelun osallistujista muodostuu yhdessä alan toimijoiden kanssa viestintäryhmä vahvistamaan koko alan yhteistyötä. Ryhmä kokoontuu neljästi vuodessa, sen tavoitteena on alan haasteiden pohtiminen ja näkökantojen miettiminen.
Viestintäratkaisu on resurssi- ja kustannustehokas lämpöyhtiöiden kiireisille viestintävastuullisille, tarvittaessa jopa avaimet käteen -periaatteella.

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme

 
 
Olen kiinnostunut, ottakaa minuun yhteyttä ja kertokaa lisää

Verkkopalveluiden viestintäryhmästä

Kaukolämmön paikallisviestintäryhmästä

Molemmista viestintäryhmistä

Yhteystiedot

Ulla Kaila

Viestintäpalvelupäällikkö
 

Puhelin 040 537 6611
Sähköposti

Ari J. Vesa

Päätoimittaja
Asiakasviestintä & Viestintäryhmät  

Matkapuhelin 0500 801 105
Sähköposti

Riitta Lahti

Toimituksen assistentti
Viestintä, trafiikki & sopimukset  

Matkapuhelin 050 548 1127
Sähköposti