Lämpöyhtiöt

Monipuolisia viestinräratkaisuja lämpöyhtiöille

Uutena palveluna tarjoamme Viestintäpalvelun. Palvelu tuottaa tuottaa lämpöyhtiöille nykyaikaista, ajantasaista viestintämateriaalia, helpottamaan ja ratkaisemaan paikallisia viestintätarpeita.

Uusi palvelumme on resurssi- ja kustannustehokas viestintäratkaisu lämpöyhtiöiden kiireisille viestintävastuullisille.

Muttakunseon

Viestintäpalvelu pähkinänkuoressa:

Kyseessä on Adato Energia Oy:n luotsaama palvelu, joka tuottaa lämpöyhtiöille nykyaikaista, ajantasaista viestintämateriaalia, helpottamaan ja ratkaisemaan paikallisia viestintätarpeita.
Palvelun osallistujista muodostuu yhdessä alan toimijoiden kanssa viestintäryhmä vahvistamaan koko alan yhteistyötä. Ryhmä kokoontuu neljästi vuodessa, sen tavoitteena on alan haasteiden pohtiminen ja näkökantojen miettiminen.
Viestintäratkaisu on resurssi- ja kustannustehokas lämpöyhtiöiden kiireisille viestintävastuullisille, tarvittaessa jopa avaimet käteen -periaatteella. Palveluita tuottamassa Adato Energia Oy sekä kokenut brändirakentaja, viestintäyhtiö Bonde.

LUE LISÄÄ PALVELUSTA

Monipuolisia kokonaisvaltaisia viestintäratkaisuja lämpöyhtiöille

Adato Energia toteuttaa paikallisille lämpöyhtiöille brändiä ja yhtiön omaa liiketoimintaa tukevaa monikanavaviestintään yhtiön päättämässä laajuudessa.

Digitaalisen viestinnän aikakaudella verkkonäkyvyys on tärkeää ja sillä vastataan myös kilpailevien lämmitysmuotojen tuomaan paineeseen. Yritys- ja tuotebrändiä hallitaan hyvällä ja aktiivisella asiakasviestinnällä.

Lähdemme tarvittaessa liikkeelle nettisivuista. Verkkosivut tarjoavat asiakkaille ja muulle kohdeyleisölle kaiken tarvittavan tiedon. Verkkosivujen päälle rakennamme digitaalisen asiakasviestinnän kokonaisuuden yhtiön haluamassa laajuudessa.

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme

Ari J. Vesa

Päätoimittaja
Asiakasviestintä & Maineviestintäryhmät  

Matkapuhelin 0500 801 105
Sähköposti

Riitta Lahti

Toimituksen assistentti
Viestintä, trafiikki & sopimukset  

Matkapuhelin 050 548 1127
Sähköposti