Viestintäryhmät

Viestintää yhdessä suunnitellen

Viestintäryhmät tarjoavat lisäresursseja ja yhteisöllisyyttä verkkopalvelu- ja kaukolämpöyhtiöiden asiakasviestintävastuullisille.

Verkkopalveluiden ja kaukolämmön viestintäryhmät tuovat apua päivittäisiin viestintähaasteisiin täydentämällä omaa tekemistä, tuovat siihen lisämateriaalia tai jopa valmiin viestintäpaketin. Ryhmät kokoontuvat neljä kertaa vuodessa, joten toiminta ei kuormita päivittäisten kiireiden keskellä painivia viestintävastaavia. Tuotettu materiaali on käytettävissä ketterästi yhtiön kaikissa kanavissa silloin kun sinä sitä tarvitset.

Yhteisö on voimavara. On arvokasta kuulla, miten asioista ajatellaan muissa yhtiöissä ja mitkä aiheet nähdään tärkeiksi. Mitään ei ole vakioitu, vaan voimme yhdessä miettiä tapoja ja parhaita materiaaleja asiamme eteenpäin viemiseksi. Vaikutetaan itse keskusteluun, mietitään yhteisiä ideoita ja hyödynnetään yhteisesti suunniteltua, tehokasta materiaalia. Palvelu toimii kuukausimaksuperiaatteella, kaukolämmön osalta kyseessä on pilotti vuonna 2022 ajan.

Tulossa: Kaukolämmön viestintäryhmän kehityspalaveri 28.11 klo 09-10 Ilmoittaudu vuoden viimeiseen viestintäryhmän kehittämispalaveriin (adato.fi)

Kerro meille mistä haluaisit lisätätietoa, olemme sinuun yhteydessä!

 
 
Olen kiinnostunut, ottakaa minuun yhteyttä ja kertokaa lisää

Verkkopalveluiden viestintäryhmästä

Kaukolämmön paikallisviestintäryhmästä

Molemmista viestintäryhmistä

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme

Ari J. Vesa

Päätoimittaja
Asiakasviestintä & Maineviestintäryhmät  

Matkapuhelin 0500 801 105
Sähköposti

Maija Immonen

Myynti- ja markkinointipäällikkö
 

Matkapuhelin 040 750 7270
Sähköposti

Riitta Lahti

Toimituksen assistentti
Viestintä, trafiikki & sopimukset  

Matkapuhelin 050 548 1127
Sähköposti