arrow_backward Uutisarkisto

Elokuussa luvassa monipuolista tapahtuma- ja koulutustarjontaa!

 

Energia-alan EU-päivä 23.8.2022 ILMOITTAUDU

Tänä vuonna teemana keskustelemme kuinka monta kulmaa tämän päivän energiatrilemmassa on. Perinteisesti energiatrilemma on koostunut kolmesta kulmasta: saatavuus, hinta sekä ympäristövaikutukset. Ukrainan sodan, sitä seuranneen energiakriisin, EU:n Fit for 55 -paketin, sekä Green Dealin energia-alaa koskeva lainsäädäntö ja toimintaympäristö on suuressa muutoksessa. Tule mukaan Turkuun keskustelemaan ja kuuntelemaan parhailta asiantuntijoilta ajankohtaisesta lainsäädännön ja politiikan kehityksestä.

Kaukolämpöpäivät 24.-25.8.2022 Oulussa ILMOITTAUDU

Huippupuheenvuoroja, kohtaamisia ja lämpöä
Kaukolämpöpäivät on jo ilmiö. Tapahtuma tunnetaan laadukkaasta ohjelmasta ja alan kehitystä eteenpäin vievistä keskusteluista.

Lukuisat asiantuntijaesitykset ja kohtaamispaikan näytteilleasettajat ovat tärkeä osa tapahtumaa. Erilaiset kohtaamiset; aidot jälleennäkemiset, uudet tuttavuudet, kollegoiden kanssa käydyt keskustelut ja yhdessäolo ovat kuitenkin tapahtuman suola. Se, että takana on hyvin poikkeuksellinen ja rajoitusten värittämä vuosi, tekee kasvokkaisesta vuorovaikutuksesta vielä aiempaakin paljon merkityksellisempää.

Kaukolämpöpäivät saattavat yhteen kaukolämmön ammattilaiset ympäri Suomen.

 

Työehtosopimuskoulutus, työntekijät 25.8.2022 ILMOITTAUDU

Energiateollisuus ry järjestää koulutuksen energiateollisuuden työntekijöiden työehtosopimuksen keskeisestä sisällöstä.

Päivän aikana käydään läpi edellä mainittua työehtosopimusta keskeisiltä kohdiltaan täydennettynä relevantilla lainsäädännöllä. Koulutuksessa huomioidaan myös vuosilomalain viimeisimmät muutokset sekä uudesta työaikalaista johtuvat muutostarpeet. Käsiteltäviä aiheita ovat mm. palkkaus, työajat, erilaiset vapaat ja matkustaminen.

Luonnonhoito haltuun – ympäristökoulutus energiapuun hankintaan 29.8.2022 ILMOITTAUDU

Energiateollisuus ry järjestää yhteistyössä Tapio Oy:n kanssa koulutuksen metsien monimuotoisuudesta ja sen huomioimisesta energiapuun hankinnassa. Koulutus koostuu webinaarisarjasta ja maastopäivästä. Voit ilmoittautua koko ohjelmaan tai vain webinaarisarjaan.

Tavoitteena:

  • Parantaa osallistujien tietoisuutta metsäluonnon monimuotoisuudesta ja luonnonhoidon keinoista energiapuun hankinnassa.
  • Nostaa ja yhtenäistää kokonaisuudessaan alan toimijoiden osaamisen tasoa ja jakaa tietoa.
  • Välittää uusinta tutkimustietoa aiheesta.
  • Toteuttaa ET:n biodiversiteettitiekarttaa ja rohkaista yrityksiä tuomaan monimuotoisuustoimenpiteet yhdeksi elementiksi hankinnoissa ja ottamaan käyttöön Energiateollisuuden ja Bioenergia ry:n suositusta kestävien puupolttoaineiden hankintaan.

Energiateollisuuden työmarkkinaseminaari 15.9-16.9.2022 ILMOITTAUDU

Energiateollisuuden työmarkkinaseminaari tarjoaa jälleen herätteleviä puheenvuoroja sekä käytännönläheisiä yritysesimerkkejä henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin kehittämiseen liittyen.

Tilaisuudessa tapaat niin energia-alan henkilöstön kehittämisestä vastaavat konkarit kuin vastikään alalle tulleet uudetkin kasvot. Tule mukaan yhteisiin keskusteluihin.

Tervetuloa, nähdään!