rss_feed Arkisto

UUTINEN -
Viikonlopun lukuvinkki: Mammutista gaselliksi

20 vuotta täyttävä Energiateollisuus pohtii alan roolia ja merkitystä Energiauutisten uusimmassa blogikirjoituksessa.

UUTINEN -
Energia-alan peruskäsitteet ketterästi haltuun!

Verkkokoulutuksemme ovat joustava valinta kiireiden keskellä. Kouluttautuminen onnistuu missä vain ja milloin vain. Koulutukset sopivat alalle tulijalle, kesätyöntekijöille, tai alalla jo jonkin aikaa olleelle, perusasioiden kertaukseen.

UUTINEN -
Kirkasta viestintää energia-alan osaajien kanssa!

Tarjoamme energia-alan yhtiöille kattavat viestinnän palvelut alkaen sisällöntuotannosta aina laajempiin kokonaisuuksiin.

UUTINEN -
Kysymysklinikoista vastauksia kiperiinkin kysymyksiin!

Kysymysklinikoissa käsitellään ennalta lähetettyjä kysymyksiä anonyymisti Energiateollisuus ry:n juristien johdolla. Tänä keväänä meillä on suositut kysymysklinikat mukana kahdessa eri tilaisuudessa, Energia-alan laskutus- ja perintäpäivillä sekä Kaukolämmön ykkösenä asiakas -päivillä.

UUTINEN -
Peilin Paikka kokosi tänä vuonna ennätysmäärän osallistujia!

Peilin Paikka - viestintäseminaari kokosi jälleen yhteen energia-alan viestintäväen Helsingissä tarjoten kahden päivän täyslaidallisen täynnä mielenkiintoisia keskusteluja, uusia oivalluksia ja aktiivista verkostoitumista.

UUTINEN -
Vielä ehtii mukaan energiayhtiöiden asiakastutkimukseen!

Ilmoittautuminen Energiateollisuuden toteuttamaan energiayhtiöiden asiakastutkimukseen on auki 29.3. asti. Tutkimuksessa painotetaan asiakaskokemusta sekä asiakkaiden suhdetta omaan energiayhtiöön. Osallistumalla saatte tietoa yhtiönne ja koko energia-alan onnistumisista ja kehittämisalueista.

UUTINEN -
Kumppaniksi Adaton tilaisuuksiin?

Kasvotusten kohtaaminen on merkityksellisestä ja tilaisuutemme tarjoavat tähän oivallisen mahdollisuuden. Adaton tilaisuudet ovat erinomainen media kuulla mitä alalla tapahtuu, mahdollisuus kertoa omista kuulumisista ja ratkaisuista sekä tavoittaa oma kohderyhmä kustannustehokkaasti.

UUTINEN -
Helmikuun uutiskirje

Kevät käyntiin koulutuksilla!

UUTINEN -
Adaton asiakastyytyväisyys korkealla tasolla

Iso kiitos kaikille asiakaskyselyyn vastanneille! Pyrimme parhaamme mukaan huomioimaan saamamme palaute kehittäessämme palveluitamme entistä paremmiksi ja asiakkaidemme tarpeita vastaaviksi.

UUTINEN -
Kaukolämpöextran hintatilastotyökalu on päivitetty

Kaukolämpöextran hintatilastotyökaluun on päivitetty 1.1.2024 hintatiedot. Hintatilastotyökalulla pystyt vertailemaan valitsemiesi kaukolämpöyhtiöiden lämmönmyyntihintoja helposti ja nopeasti havainnollisten kaavioiden avulla.

UUTINEN -
Tutustu Adaton uuteen viestintäpalvelupäällikköön!

Ulla Kaila, Adaton viestinnän uusin vahvistus, aloitti tehtävässään 29.1.

UUTINEN -
Adaton uusi markkinointikoordinaattori esittäytyy!

Miina Söderholm aloitti markkinointikoordinaattorin tehtävässä helmikuun alussa.

UUTINEN -
Tutustu kaukolämpöalan vuoden 2024 monipuolisiin tilaisuuksiin ja ilmoittaudu mukaan!

Kaukolämpöalalla työskenteleville ja alasta kiinnostuville on tarjolla monipuolisia koulutuksia ja seminaareja koko vuoden 2024 ajan!

UUTINEN -
Tammikuun uutiskirje

Hyvää alkanutta vuotta!

Toivottavasti uusi vuosi on lähtenyt hyvin käyntiin ja energiaa tapahtumarikkaaseen kevääseen löytyy. Vuonna 2024 on luvassa ajankohtainen ja monipuolinen koulutus- ja tapahtumatarjonta.

UUTINEN -
Kutsu Energiayhtiöiden asiakastutkimukseen – Energiateollisuus ry toteuttaa vuoden 2024 aikana energiayhtiöiden asiakastutkimuksen yhdessä Innolink Oy:n ja Adato Energia Oy:n kanssa.

Tutkimuksessa painotetaan asiakaskokemusta sekä asiakkaiden suhdetta omaan energiayhtiöön. Tutkimuksella kartoitetaan asiakkaiden tyytyväisyyttä oman energiayhtiön sähkön myynnin, kaukolämmön, maakaasun, kokonaistoimituksen ja verkkopalvelun asiakaspalveluun sekä kysytään suosittelutodennäköisyyttä (NPS) ja arviota oman energiayhtiön maineesta ja vastuullisuudesta.

UUTINEN -
Uusi ura energia-alalla, miten oppia peruskäsitteet ketterästi?

Kun haluat kompaktin peruskoulutuksen energia-alasta, suorita Energia-alan perusteet -verkkovalmennus. 

Jos taas tarvitset kompaktin tietopaketin sähkön vähittäismarkkinoista, valintasi on tällöin Sähkön vähittäismarkkinoinnin perusteet. 

Valmennusten avulla saa hyvän kokonaisnäkemyksen. Valmennukset ovat sopivantasoisia alalle tulijalle, sekä soveltuvat alalla jo jonkin aikaa olleelle, perusasioiden kertaukseen.

UUTINEN -
Kumppani – varmista paikkasi vuoden 2024 suurimmissa tapahtumissamme!

Kasvotusten kohtaaminen on merkityksellisestä. Sähköverkkopäivät 12.6.-13.6.2024 & Kaukolämpöpäivät 28.8.-29.8.2024 tarjoavat tähän oivallisen mahdollisuuden.

Tapahtumat ovat erinomainen media kuulla mitä alalla tapahtuu sekä päästä kertomaan omista kuulumisista ja ratkaisuista.

UUTINEN -
Joulukuun uutiskirje

Kiitos vuodesta 2023.

Rauhaisaa joulunaikaa ja menestyksekästä vuotta 2024.

UUTINEN -
Jouluna 2023 tuemme Pelastakaa Lapset ry:n kotimaan työtä

Joululahjoitusten turvin ehkäistään syrjäytymistä ja autetaan kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä.

UUTINEN -
Kaikki vuoden 2024 SFS 6002 SÄTKY –suurjännitelaitteistojen sähkötyöturvallisuuskoulutukset löytyvät nyt Adaton koulutuskalenterista

SFS 6002 SÄTKY -koulutus antaa vaadittavan sähkötyöturvallisuuskoulutuksen sähköasemilla ja sähköverkoissa työskenteleville henkilöille. Koulutus täyttää työnantajalle kuuluvan työturvallisuuslain (738/2002) 14 §:n mukaisen koulutusvelvoitteen.

UUTINEN -
Kutsu Energiayhtiöiden asiakastutkimukseen – Energiateollisuus ry toteuttaa vuoden 2024 aikana energiayhtiöiden asiakastutkimuksen yhdessä Innolink Oy:n ja Adato Energia Oy:n kanssa.

Tutkimuksessa painotetaan asiakaskokemusta sekä asiakkaiden suhdetta omaan energiayhtiöön. Tutkimuksella kartoitetaan asiakkaiden tyytyväisyyttä oman energiayhtiön sähkön myynnin, kaukolämmön, maakaasun, kokonaistoimituksen ja verkkopalvelun asiakaspalveluun sekä kysytään suosittelutodennäköisyyttä (NPS) ja arviota oman energiayhtiön maineesta ja vastuullisuudesta.

UUTINEN -
Adato Energia Oy:n marraskuun uutiskirje

Näin loppuvuoden aikana on hyvä hetki varmistella, että alkuvuoden koulutustarpeet tulevat täytetyksi. Koulutuskalenteristamme löytyy monipuolisesti tarjontaa erilaisiin energiayhtiöiden arjen tarpeisiin. Autamme mielellämme yhtiönne koulutustarpeen kartoittamisessa ja suunnittelussa. 

Energiateollisuus ry:n vuosittain teetättämä Energiayhtiöiden vertaileva asiakastutkimus valmistui. Tutkimuksella kartoitettiin energiayhtiöiden  asiakkaiden tyytyväisyyttä, lisäksi kysyttiin mielipidettä energiayhtiön maineesta ja vastuullisuudesta sekä selvitettiin vastaajien halukkuutta suositella energiayhtiötään muille. Lisää tästä tässä uutiskirjeessä. Vuoden 2024 tutkimukseen ilmoittautuminen on avattu.

Kaukolämpö- ja Sähköverkkoextrat löytyvätkin jo useimmista yhtiöistä. Järjestämme mielellämme yrityskohtaisia koulutuksia varmistaaksemme parhaan mahdollisen hyödyntämisen näille arjen monipuolisille tietopankeille. 

Alkuvuoden koulutuksia päivitämme parasta aikaa koulutuskalenteriimme. Kannattaakin ottaa koulutuskalenterimme seurantaan. 

UUTINEN -
Energiateollisuus ry:n vuosittain teettämä Energiayhtiöiden vertaileva asiakastutkimus 2023 on valmistunut

Tyytyväisyys alan yhtiöitä kohtaan on pysynyt korkealla tasolla energiakriisistä huolimatta.
Tutkimuksessa kartoitettiin asiakkaiden tyytyväisyyttä oman energiayhtiön sähkönmyyntiä, kaukolämpöä, kaasuntoimitusta, energian kokonaistoimitusta ja verkkopalvelua kohtaan.
Lisäksi kysyttiin mielipidettä energiayhtiön maineesta ja vastuullisuudesta sekä selvitettiin vastaajien halukkuutta suositella energiayhtiötään muille.

UUTINEN -
Kumppaniksi Kaukolämpö- tai Sähköverkkopäiville?

Me Adato Energia Oy:ssa olemme erikoistuneet energia-alan koulutus- ja tapahtumatilaisuuksiin. Tunnemme alan tekijät ja toimijat.

Tilaisuutemme kokoavat yhteen alan päättäjät ja vaikuttajat ajankohtaisen tiedon äärelle sekä verkostoitumaan kautta Suomen.

UUTINEN -
Adato Energia Oy mukana Maailman arvokkain pelipaita -kampanjassa

Paralympiakomitea tekee työtä yhdenvertaisemman Suomen puolesta tarjoamalla kaikille liikunta-, näkö- ja kehitysvammaisille sekä elinsiirron saaneille ja dialyysissä oleville henkilöille mahdollisuuksia liikkua ja urheilla.

Pelipaita symboloi vammaiselle nuorelle mahdollisuutta harrastaa, kilpailla ja tavoitella unelmiaan urheilukentillä. Hänelle se on maailman arvokkain pelipaita.

UUTINEN -
Kutsu uuteen tutkimukseen: Palvelutuotantoyhtiöiden vertaileva asiakastutkimus 2024

Energiateollisuus ry toteuttaa vuoden 2024 aikana palveluntuotantoyhtiöiden vertailevan asiakastutkimuksen yhdessä Adato Energia Oy:n ja Innolinkin Oy:n kanssa.

Tutkimuksessa painotetaan asiakaskokemusta ja kartoitetaan asiakkaiden tyytyväisyyttä palveluntuotantoyhtiön toiminnan laatuun sekä henkilöstön toimintaan. Lisäksi kysytään suosittelutodennäköisyyttä (NPS) ja kerätään avointa palautetta yhtiön onnistumisista sekä kehityskohteista.

Ilmoittautua ehtii mainiosti aina 30.11.2023 asti.

UUTINEN -
Aika ottaa fokus arkeen – syyskauden kohokohtia

Energia-alalla tapahtuu - ja se näkyy koulutuskalenterissamme. Syksyn aikana on luvassa useita mielenkiintoisia tilaisuuksia, joissa pureudutaan ajankohtaisiin aiheisiin.

Lue viimeisin uutiskirjeemme - inspiroidu ja osallistu!

UUTINEN -
Tapahtumien ja koulutusten syyskausi starttaa pian

Millainen koulutuskokonaisuus tukee parhaiten juuri teidän yhtiönne kokonaisuutta?
Listasimme syyskauden koulutusvalikoimamme näppärään PDF-muotoon.

UUTINEN -
Sähkön vähittäismarkkinoiden perusteet -verkkokoulutus on julkaistu

Kesällä kouluttaudutaan Sähkön vähittäismarkkinoiden perusteiden sekä Energia-alan perusteiden verkkokoulutuksien parissa - koulutukset ovat monipuolisia ja helppoja suorittaa itsenäisesti, silloin kun aikaa on.

UUTINEN -
Onnea kaikille valmistuville!

Erityisen suuret onnittelut kaikille teille jotka valmistuitte Sertifioiduksi Sähkökauppiaaksi!