arrow_backward Uutisarkisto

Ekstraa yhtiöiden arkeen

Missiomme on tukea monipuolisesti energiayhtiöiden arkea. Yksi näistä tukemisen muodoista on tietopalveluiden tuottaminen. Verkkopohjaiset, aina saatavilla olevat palvelumme tehostavat yrityksenne asiakaspalvelua, palvelevat loppuasiakkaita ja helpottavat teknisen henkilökunnan työtä.

Kaukolämpöekstra on tietopalvelu kaukolämpöalan ammattilaisille. Palvelu tehostaa ja helpottaa kaukolämpöyrityksessä työskentelevien jokapäiväistä työtä. Kaukolämpöekstra on laajasti käytössä kaukolämpöä myyvissä yrityksissä. Kaukolämpöekstran asiakkaina on lähes 70 kaukolämpöyritystä, joiden kattavuus Suomen kaukolämmön myynnistä on yli 90 prosenttia.

Kaukolämpöekstra sisältää mm.

  • Hintatilastotyökalun, jonka avulla pystyy vertailemaan kaukolämpöyhtiöiden lämmönmyyntihintoja helposti ja nopeasti havainnollisten kaavioiden avulla. Työkalu perustuu Energiateollisuus ry:n keräämiin hintatietoihin.
  • Ajankohtaisia uutisia kaukolämpöalalta.
  • Energiateollisuus ry:n suositukset ja tilastot.
  • Verkkovalmennuksia: Kaukolämpö tutuksi, Kaukolämpöverkon työturvallisuus ja Lämmöntuotantolaitosten työturvallisuus.
  • Laajan turvallisuusjohtamisen aineiston.
  • Paljon muuta.

Lisätietoja Kaukolämpöekstrasta: Kaukolämpöekstra – kaukolämpöammattilaisen työkalu | Adato

Sähköverkkoekstra on tehokas työkalu sähköverkko-, verkonrakennus- ja urakointiyhtiöissä työskenteleville. Palvelu kokoaa yhteen paikkaan ajankohtaisen sähköverkkoalaa koskevan tiedon.

Sähköverkkoekstrasta saat vaivattomasti alaa koskevat uusimmat sähköverkkosuositukset ja verkostourakka-asiakirjat. Työkalu helpottaa sähköverkkojen sekä niiden pystyttämisen ja ylläpidon parissa työskentelemistä. Sähköverkkoekstrasta löydät selkeässä ja nopeasti haettavassa muodossa ajankohtaista sähköverkkotietoa, kuten alaa koskevat suositukset, verkostourakka-asiakirjat sekä paljon muita ohjeistuksia.

Sähköverkkoekstra sisältää mm.

-Verkostosuositukset ja urakointiasiakirjat, nämä ovat palvelun keskeisintä ja käytetyintä sisältöä.

-kattavan lakilistauksen sähköverkkoalaan liittyen

-materiaalia liittyen työturvallisuuteen, omaisuudenhallintaan, valvontaan sekä asiakkuuksiin.

Sähköverkkoekstrasta löytyy hyödyllistä tietoa kaikille sähköverkkojen parissa tavalla tai toisella työskenteleville.

Asiakaskuntaan kuuluu verkkoyhtiöiden lisäksi palveluntarjoajia ja oppilaitoksia.

Lisätietoja Sähköverkkoekstrasta: Sähköverkkoekstra | Adato

Energiapaketti

Energiapaketti tarjoaa uusimman energia-alan tiedon ja datan esimerkiksi yritysjohdon ja asiantuntijoiden käyttöön esitystarkoituksiin. Esitys- ja taulukkomateriaalia kootaan mm. Energiateollisuudesta, Energiamarkkinavirastosta, Tilastokeskuksesta, NordPoolista sekä Eurostatista.

Lisätietoja Energiapaketista: Tietopalvelut energia-alan toimijoiden käyttöön | Adato