arrow_backward Uutisarkisto

Joulukuun uutiskirje

Lue joulukuun uutiskirjeemme: TÄSTÄ

Pian on tullut aika rauhoittua joulun viettoon. Haluammekin tässä vaiheessa kiittää yhteistyöstä vuoden 2023 aikana. Toimintaamme on osallistunut vuoden aikana ennätysmäärä energia-alan ammattilaisia, lämmin kiitos luottamuksestanne.

Vuoden 2024 aikana luvassa on useita huipputapahtumia kuten Kaukolämpöpäivät sekä ensimmäistä kertaa järjestettävät Sähköverkkopäivät. Lisää seminaareja ja tapahtumia löytyy tutusta koulutuskalenteristamme.

Ensi vuonna lisäämme myös panostusta viestintäpalveluihimme vahvistamalla tiimiämme ja palvelutarjontaamme.

Jatkamme myös kaukolämpöextran sekä sähköverkkoextran kehittämistä ajankohtaisina ja luotettavina arjen tietopankkeina.

Tänä jouluna tuemme Pelastakaa Lapset ry:n kotimaan työtä. Joululahjoitusten turvin ehkäistään syrjäytymistä ja autetaan kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä.

Kiitos siis vielä kerran Sinulle.

Toivotamme rentouttavaa joulunaikaa ja menestyksekästä vuotta 2024.

Adato Energia Oy

Vuoteen 2024 on hyvä startata koulutussuunnitelmia kalenterissa. Nostoja tulevalta kaudelta:

Kaikki vuoden 2024 SFS 6002 SÄTKY –suurjännitelaitteistojen sähkötyöturvallisuuskoulutukset löytyvät nyt Adaton koulutuskalenterista.

Kiitelty Energia-alan esihenkilövalmennus –koulutusjakso alkaa jälleen maaliskuussa 2024. Kokonaisuus soveltuu sekä uusille, vasta aloitteleville esihenkilöille, että sellaisille, jotka ovat jo toimineet esihenkilötehtävissä, mutta haluavat tuulettaa ajatuksia, oppia uutta ja ottaa käyttöön uusia toimintatapoja.

Adato, Nord Pool ja Nasdaq järjestävät yhteistyössä Sertifioitu sähkökauppias -koulutuskokonaisuuden, joka antaa laajat tiedot sähkökaupasta ja sen toiminnasta. Koulutus muodostuu kuudesta eri moduulista, joista voi valita sopivan tason omien tarpeiden ja tavoitteidensa mukaan. Jos tavoitteenasi on saavuttaa ammattipätevyys sähkökaupan alalla, kannattaa osallistua koko koulutusohjelmaan, tällöin voit myös osallistua koulutuksen jälkeen järjestettävään sertifiointitenttiin.