arrow_backward Uutisarkisto

Kaukolämpöasiaa ympäri vuoden. Löydä oma tilaisuutesi ja ilmoittaudu!

Kaukolämpöalalla työskenteleville ja alasta kiinnostuville on tarjolla monipuolisia koulutuksia ja seminaareja koko vuoden ajan. Olitpa sitten pitkänlinjan tekijä tai juuri alalle tullut, löytyy sinulle varmasti mielenkiintoista tarjontaa.

Tutustu tästä Adaton tapahtuma- ja koulutuskalenteriin

Ennen kesälaitumille kirmaamista kokoontuvat kaukolämpöalan asiantuntijat Turkuun Kaukolämmön ykkösenä asiakas– seminaariin. Ohjelmassa on monipuolisia esityksiä asiakasyhteistyöstä ja kaukolämpöyritysten uusista palveluista. Käsittelemme myös hukkalämpöjen hyödyntämistä eri näkökulmista. Lämpötilojen alentamisesta ja hybridiratkaisuista on luvassa monta mielenkiintoista puheenvuoroa. Asiakkaiden toiveiden mukaisesti toteutamme lakiasioiden kysymys- ja vastausklinikan.

Kaukolämmön ykkösenä asiakas 15.-16.6.2022, Scandic Julia, Turku

Syksy 2022 starttaa alan päätapahtumalla Kaukolämpöpäivillä Oulussa 24.-25.8.2022! Kaukolämpöpäivät on jälleen huippupuheenvuoroja, kohtaamisia ja lämpöä sisältävään tapahtuma. Ohjelma julkaistaan kokonaisuudessaan toukokuun aikana. Tutustu jo nyt mukana oleviin kumppaneihin ja ilmoittaudu mukaan!

Kaukolämpöpäivät 24.-25.8.2022, Ouluhalli, Oulu

Syksyä jatketaan Kaukolämpöasentajapäivillä Kuopiossa. Muutaman vuoden tauon jälkeen asentajat kokoontuvat jälleen yhteen kuulemaan ajankohtaisia ja käytännönläheisiä esityksiä asentajien työtehtäviin ja kaukolämpöalaan liittyen. Päivien aikana käydään tutustumassa Kuopion Energian aurinkolämpökenttään ja Savilahden jäähdytyslaitokseen.

Kaukolämpöasentajapäivät 14.-15.9.2022, Sokos Hotel Puijonsarvi, Kuopio

Turvallisuusasioista kiinnostuneille järjestetään lokakuussa Turvallisuuskoordinaattori energia-alalla– koulutus. Koulutuspäivän aikana käydään läpi turvallisuuskoordinaattorin vastuita ja tehtäviä. Koulutus järjestetään Tampereella.

Turvallisuuskoordinaattori energia-alalla, 4.10.2022, Sokos Hotel Torni, Tampere

Alan uusille tulokkaille on marraskuussa tarjolla kolmipäiväinen koulutus Kaukolämmön peruskurssi. Suuren suosion saavuttaneen kurssin tarkoituksena on antaa kokonaiskuva ja peruskoulutus kaukolämmöstä. Koulutus soveltuu mm. alalle tulleille uusille työntekijöille, yrityksen sisällä uusiin tehtäviin siirtyneille, kapean sektorin osaajille ja yleistä kaukolämpötietämystään laajentaville henkilöille.

Kaukolämmön peruskurssi 9.-10.11.2022 ja 24.11.2022, Helsinki

Marraskuu lopetellaan Mittauksen ajankohtaispäivillä missä tänä vuonna käsitellään monipuolisesti niin kaukolämmön ja kuin sähkön mittaukseen liittyviä asioita. Päivä aloitetaan yhteisellä osiolla ja päivän edetessä ohjelmassa on rinnakkaiset osiot: kaukolämpö ja sähkö.

Mittauksen ajankohtaispäivät 30.11.2022, Scandic Aviacongress, Vantaa

Kun vuosi 2022 on taputeltu, on helmikuussa 2023 aika suunnata Rukalle ja Kaukolämmön strategiaseminaariin. Ilmoittautuminen avautuu syksyllä mutta nyt on hyvä tehdä kalenterimerkintä ja matkavarukset valmiiksi.

Kaukolämmön strategiaseminaari 2.-3.2.2023, Rukahovi, Kuusamo