arrow_backward Uutisarkisto

Kaukolämpöextra ja sähköverkkoextra uudistuvat

Adaton suositut tietopalvelut Kaukolämpöextra ja Sähköverkkoextra tehostavat ja helpottavat energiayrityksissä työskentelevien arkea. Extrat uudistuvat 1.11.2022. Uudistuksessa panostetaan visuaalisuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Asiakkaiden toiveiden mukaisesti extrojen perusrakenne säilyy ennallaan.  

Uudistuksen myötä Adaton extrat löytyvät uudesta osoitteesta

Myös tunnistautuminen uudistuu. Aiemmin käytössä olleet yrityskohtaiset tunnukset eivät jatkossa enää toimi. Pääset luomaan käyttäjätilin ja kirjautumaan sisään uuteen palveluun ensimmäisellä käyntikerralla, jos yrityksesi on Kaukolämpöextran, Sähköverkkoextran tai Energiapaketin asiakas. Henkilökohtainen tunnus ja salasana mahdollistavat unohtuneen tunnuksen tilaamisen sähköpostiin saman tien. Rinnakkaisena tapana extraan on mahdollista päästä jatkossakin asiakasyrityksen sisäverkosta IP-tunnistuksen avulla. 

Toimi siis näin: 

Jos olet ensimmäistä kertaa kirjautumassa uuteen Adatoextraan, luo itsellesi käyttäjätunnus kohdasta ”Luo käyttäjätunnus”. Tunnuksen luominen onnistuu, jos yrityksesi on tilannut Kaukolämpöextran, Sähköverkkoextran tai Energiapaketin.  

Tästä uuteen sivustoon: www.adatoextra.fi  

Extrapalvelumme pähkinänkuoressa: 

Kaukolämpöextra 

Kaukolämpöextrasta löydät kootusti ajankohtaista kaukolämpötietoa sekä alan suositukset, ohjeet ja tilastot. Kaukolämpöyritysten koko henkilöstölle suunnattu palvelu tehostaa ja helpottaa päivittäistä työskentelyä. Kaukolämpöextrasta löydät myös suositun hintatilastotyökalun kaukolämpöyritysten myyntihintojen vertailemiseen ja laajan turvallisuusjohtamisen materiaalin. 

Tulossa kaikille avoin esittelywebinaari: 13.12.2022 Uudistunut Kaukolämpöextra. Käymme webinaarissa läpi palvelun sisältöä ja käyttömahdollisuuksia. Ilmoittaudu webinaariin tästä. 

Sähköverkkoextra 

Sähköverkkoextrasta löydät selkeässä ja helposti haettavassa muodossa ajankohtaista sähköverkkotietoa, kuten alaa koskevat verkostosuositukset, urakointiasiakirjat ja muut suositukset sekä paljon muuta tietoa yhteen paikkaan koottuna helpottamaan sähköverkon rakentamista ja ylläpitoa. Sähköverkkoextrasta löydät ajankohtaista tietoa myös asiakasrajapinnassa toimimiseen sekä valvontamenetelmiin liittyen.   

 

Myös erikseen tilattava tilastokalvopalvelu, Energiapaketti, on jatkossa osa samaa uutta Adaton extranetpalvelua. Energiapaketti tarjoaa uusimman energia-alan tiedon ja datan esimerkiksi yritysjohdon ja asiantuntijoiden käyttöön esitystarkoituksiin. Energiapaketti pitää sisällään aineistoa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. 

 

Lisätietoja uudistuksesta 

Kaukolämpöextra: Juha Rakkolainen, juha.rakkolainen@energia.fi p. 040 541 6960 

Sähköverkkoextra: Maria Seitajärvi, maria.seitajarvi@energia.fi p. 0504338329 

Tekniset kysymykset ja energiapaketti: Risto Heliö, risto.helio@energia.fi p. 050 548 1125