arrow_backward Uutisarkisto

Kiinnostaako sinua koulutusten suunnittelu ja tietopalvelut? Haluatko auttaa energia-alan yhtiöitä energiamurroksen toteuttamisessa ja ilmastonmuutoksen torjunnassa? Tule meille töihin!

Löytyykö sinulta energia-alan tuntemusta sähköverkoista ja -markkinoista? Entäpä kiinnostusta energia-alan koulutussuunnitteluun ja tietopalveluiden parissa työskentelyyn?

Me Adatossa etsimme nyt energia-alan osaajaa KOULUTUSSUUNNITTELIJAN / ASIANTUNTIJAN tehtävään.

Tutustu tehtävään tarkemmin ja jätä hakemus

Adato Energia Oy on Energiateollisuus ry:n tytäryhtiö ja ensisijaisesti suomalaisen energia-alan palveluyhtiö. Adaton koulutus-, viestintä- ja tietopalvelut ovat energia-alalla hyvin tunnettuja. Yhtiön asiakkaita ovat energiayhtiöt, sähkönmyyjät, sähkönjakelijat, verkonrakennusyhtiöt, kaukolämpöyhtiöt sekä alaa palvelevat yhtiöt ja järjestöt.

Adato on perustettu vuonna 1989. Yhtiön toimistossa Helsingin Etelärannassa työskentelee 13 adatolaista.
www.adato.fi

Energiateollisuus ry (ET) on energia-alan elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö, jonka tavoitteena on ilmastoneutraali Suomi, jossa energian tarve ja tuotanto kohtaavat kestävällä tavalla.

Tehtävänkuva

  • Vastaat energiayhtiöille tarjottavien sähköverkkoihin ja -markkinoihin liittyvien seminaariemme ja koulutustemme tarjonnasta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Olet vastuussa asiakkaidemme tarpeiden tunnistamisesta ja palvelusta sekä koulutustarjoamamme kehittämisestä.
  • Vastaat sähköverkkopuolen tietopalvelumme ylläpitämisestä ja sisällön ajantasaisuudesta (Sähköverkkoekstra).

Haemme itsenäistä ja vuorovaikutustaitoista henkilöä, jolta löytyy kokemusta energia-alalta, mielellään sähköverkkojen parista. Sinulla on aito kiinnostus uusia koulutus- ja tietopalveluratkaisuja kohtaan. Haluat auttaa energia-alan yhtiöitä energiamurroksen toteuttamisessa ja ilmastonmuutoksen torjunnassa.

Lisäksi odotamme sinulta

  • yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • priorisointitaitoja sekä kykyä hallita isoja kokonaisuuksia
  • kykyä toimia paineen ja aikataulujen alla
  • proaktiivista työotetta ja matkustusvalmiutta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan luomaan ja kehittämään uutta osaamista ja oppimistyökaluja muuttuvalle energia-alalle, yhtiöön, jossa työskentelee sitoutuneita ja asialleen omistautuneita adatolaisia. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Etelärannassa.

Hae tehtävää tästä

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Heli Villa, p. 050 5703 680.