arrow_backward Uutisarkisto

Kumppani – varmista paikkasi vuoden 2024 suurimmissa tapahtumissamme!

Kasvotusten kohtaaminen on merkityksellisestä. Tilaisuutemme tarjoavat tähän oivallisen mahdollisuuden.

Tilaisuutemme ovat erinomainen media kuulla mitä alalla tapahtuu sekä mahdollisuus kertoa omista kuulumisista ja ratkaisuista.

Tavoitatte kohderyhmänne kustannustehokkaasti.

Vuoden 2024 päätapahtumat:

Sähköverkkopäivät 12.6.-13.6.2024 ohjelma nostaa esille alan ajankohtaisimmat teemat liittyen sähköverkon regulaatioon, teknologiakehitykseen ja investointirahoitukseen. Lisäksi käsitellään verkkotoiminnan tapoja vastata ilmastotavoitteisiin, sekä uusia vastuullisuusvelvoitteita.

Ohjelma johdattelee kuulijat kohti tulevaisuuden sähköverkkoratkaisuja, uusia mahdollisuuksia ja sitä, miltä Suomi näyttää vuonna 2030.

Kaukolämpöpäivät 28.8.-29.8.2024 Tapahtuma tunnetaan laadukkaasta ohjelmasta ja alan kehitystä eteenpäin vievistä keskusteluista. Lukuisat asiantuntijaesitykset ja kohtaamispaikan näytteilleasettajat ovat tärkeä osa tapahtumaa. Erilaiset kohtaamiset; aidot jälleennäkemiset, uudet tuttavuudet, kollegoiden kanssa käydyt keskustelut ja yhdessäolo ovat kuitenkin tapahtuman suola. HUOM! Yli puolet tilaisuuden kumppanuuspaikoista jo varattu!

Kaukolämpöpäivät saattavat yhteen kaukolämmön ammattilaiset ympäri Suomen.

Suosittuja vuosittaisia tilaisuuksia:

Energia-alan laskutus- ja perintäpäivät 14.5.2024 – 15.5.2024. Energia-alan laskutus- ja perintäpäivät on ainoa tilaisuus, jossa pureudutaan nimenomaan energia-alalla toimivien yritysten laskutusta ja perintää koskeviin erityiskysymyksiin. Tilaisuutta osataan odottaa, sillä tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus päivittää tietoja ja saada asiantuntevia vastauksia omiin energia-alakohtaisiin kysymyksiin.

SÄTI-päivät 6.6.-7.6.2024 Sähkömarkkinoiden tiedonvaihtopäivät eli SÄTI-päivät kokoaa yhteen tärkeimmät kollegat ja alan merkittävimmät puheenaiheet. Päivien aikana käydään läpi mm. ajankohtaisimmat sähkömarkkinoihin vaikuttavat muutokset, esitellään menettelyohjeiden muutokset, käydään läpi datahubin tulevia päivityksiä. 

Verkonrakennuspäivät marraskuussa 2024, päivä tarkentuu myöhemmin. Varmista yhtiönne paikka osana sähköverkonrakennuksen parissa toimivien vuoden päätapahtumaa.

 

Autamme mielellämme sopivan kokonaisratkaisun löytymisessä. Kartoitamme kanssanne tavoitteet ja rakennamme parhaiten tavoitteitanne tukevan kokonaisuuden.

 

Miina Söderholm

Markkinointikoordinaattori

Adato Energia Oy

044 0181 110

miina.soderholm@energia.fi